Lou Laguiole Jet 6-delige Jet steakmessenset

Omschrijving

Jet mat steakmessen

Deze steakmessen met stijlvolle, matte afwerking aan de handvatten brengen een perfecte combinatie van klassiek en modern aan tafel. De traditionele vorm geeft een unieke uitstraling en door de met precisie aangebrachte kartels, snij je moeiteloos. Dankzij de karakteristieke Franse, Laguiole vormgeving van deze messen met oog voor elk detail, breng je sfeer aan tafel en kan je in stijl van een heerlijke maaltijd genieten. De messen worden geleverd met een stijlvol, grijsgekleurd messenblok. Dit messenblok is voorzien van een flexibele binnenkant van plastic stengels. U hoeft dankzij dit messenblok de messen dus niet meer los in de keukenla te leggen, met de kans dat ze beschadigen. Deze set bestaat uit: • 6 steakmessen • Messenblok Eigenschappen van het bestek: • 13/0 roestvrij staal • Gekartelde afwerking voor perfect snijcomfort • Vaatwasmachinebestendig

Laguiole is de generieke naam voor de vormgeving van dit bestek.

Laguiole is de generieke naam voor de vormgeving van dit bestek. Het Franse dorpje Laguiole is de ontstaansplek van het gelijknamige bestek, een combinatie van het typische Spaanse mes Navaja en het mes Capouchadou dat gebruikt werd door boeren en herders. Dit mes, met zijn karakteristieke vorm en herkenbare bijenlogo, is geschikt voor verschillende doeleinden en werd dan ook heel snel populair.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Lou Laguiole hoog in het vaandel. Deze kaasmessen set is met grote zorg en precisie vervaardigd en is gemaakt van hoogwaardig 13/0 messenstaal. Dit product is vaatwasmachinebestendig, voor onderhoudstips zie de verpakking of de website van Amefa. 

Amefa BV 

Amefa staat voor “Apeldoornse Messenfabriek” en is opgericht in 1931. Inmiddels is Amefa uitgegroeid tot een van Europa’s belangrijkste leveranciers van bestek, keukenmessen en aanverwante tafel en keukenbenodigdheden. De onderneming Amefa voert verschillende merken, waaronder Amefa, Richardson Sheffield, Lou Laguiole, Couzon en Medard de Noblat. Het hoofdkantoor van Amefa is gevestigd in Apeldoorn, maar beschikt ook over eigen vestigingen in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Polen en Hongkong en verkoopt haar producten in meer dan 50 landen wereldwijd.

Specificaties

  • Merk: Lou Laguiole
  • EAN: 3546699333991
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: RVS

Beoordelingen

Gesponsorde producten