Lunch box ENVIRO - Gefu

2424738
30.69
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
Lunch box ENVIRO - Gefu
30.69
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Klaar om te gaan? De Enviro lunch box heeft alles wat je nodig hebt om onderweg, op het werk of op school te kunnen genieten van je lunch. Een praktische kunststof box met verwijderebare verdeler, een bamboe deksel met siliconen ring om hem luchtdicht en lekvrij af te kunnen sluiten en zelfs een complete bestekset met handig elastiek om ze aan de box te bevestigen. De box is geschikt voor koude gerechten zoals een heerlijke sandwich of een knapperige salade. Maar wist je dat je deze box ook gewoon in de magnetron kunt zetten? Zo kun je de maaltijden die je van thuis meeneemt makkelijk even opwarmen. Neem bijvoorbeeld dat restje pasta mee die van de avond ervoor over was. Daarnaast is de box zelfs geschikt voor de vriezer. Hij heeft een afmeting van 19,5 cm x 12 cm x 7 cm en een inhoud van 1 liter.

Pluspunten:

Kunststof box is geschikt voor de magnetron en vriezer Inclusief bestekset Bamboe deksel is lekvrij en luchtdicht dankzij siliconen ring

Minpunt:

De deksel is niet geschikt voor de magnetron en vriezer, alleen de kunststof box

Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Specificaties

  • Merk: Gefu
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 4006664123761
  • Inhoud in liters: 1.0
  • Vorm: Rechthoekig
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Bamboe
  • Afmeting (cm): 19,5x12x7 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten