LYVION LED Make-up spiegel premium rvs

Omschrijving

Onze LYVION make-up en scheerspiegel LED; Mannen én vrouwenverleider

Een spiegel die zowel mannen als vrouwen aantrekt? Dat moet deze LYVION make-up en scheerspiegel zijn. Zoals zijn naam doet vermoeden, is de spiegel bruikbaar voor het aanbrengen van make-up. Mannen, niet getreurd! Hij is ook geschikt voor het scheren, epileren of het perfectioneren van je kapsel. Of gebruik hem voor het inbrengen van lenzen, dat gaat natuurlijk ook. Met deze LYVION make-up en scheerspiegel hoeft het licht niet aan. Een besparing van elektriciteit! Door de ingewerkte LED lichtjes maakt de cosmeticaspiegel elk detail zichtbaar. Geen zorgen meer om oneffenheden of te donkere ruimtes. Wat bij met gewonere varianten wel het geval is. Deze spiegel ziet mee voor jou. Hij is goed gereedschap in het geval van vermoeide- of achteruitgaande ogen.

SPecificaties

  • De spiegel is voorzien van LED verlichting.
  • 4 AAA batterijen maken hem compleet.
  • 2 spiegelvlakken brengen je perfect in beeld.
  • Voorzien van verchroomde behuizing en stabiele voet.
  • Afmetingen: 4 x 20,5 x 32,5 cm (lxbxh)

Verstelbaar en inpak klaar

Het is een staande spiegel die zeer handig is voor in de badkamer of op de kaptafel. De spiegel is verstelbaar zodat je de gezichtshoek eenvoudig kunt aanpassen. Flexibeler dan een vast model en luxueus afgewerkt. Een echte designspiegel! Met zijn 15 cm behoort deze badkamer hulp tot de compact spiegels. De LYVION make-up en scheerspiegel is makkelijk van zijn voet te halen. Daarom past hij in de grotere valiezen en reistassen. De staander brengt het spiegeloppervlak op gezichtshoogte, zelfs wanneer je aan tafel zit. Opmaken in een comfortabele houding. Het kan!

Standvastig en verlicht

Voor wie het zich nog afvraagt, een nauwkeurige verzorging gaat dubbel zo vlug met een dubbelzijdige scheerspiegel. Twee zijdes, met een vergrotend- en normaal spiegelvlak. Het geheel is 360° draaibaar. De finishing in touch vertaalt zich in LED verlichting, werkend met 4 AAA batterijen. Zo ben je niet afhankelijk van het stopcontact. De ringverlichting is krachtig, maar niet te fel. De LED lichtjes zorgen voor een aangename verlichting met een energiezuinig verbruik. De spiegel is uitgevoerd in chrome. Wat voor een strakke look zorgt. Dankzij de antislip voet staat hij stevig in zijn schoenen.

Specificaties

  • Merk: LYVION
  • EAN: 8719688007103
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 935000.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten