MacGyver Metaaldetector Professional - Unieke Pinpointer – LCD Display – 25cm Waterdichte Zoekspoel

3347667
129.95
Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Basis
4,6 Sterren
MacGyver Metaaldetector Professional - Unieke Pinpointer – LCD Display – 25cm Waterdichte Zoekspoel
129.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Groter, beter, gevoeliger en nog nauwkeuriger. Het nieuwste GC-1075 model van MacGyver bevat alle essentiële functies die de speurtocht vergemakkelijken en het nog leuker maken om een object te vinden. Met de waterdichte zoekspoel tot een diepte van25cm en ingebouwde pinpointer ontvang je een unieke combinatie om objecten uit te peilen. Deze functie gebruik je om het gevonden object nog nauwkeuriger te lokaliseren. De detector wordt met deze knop zeer gevoelig. Wanneer een groot metalen object, zoals een opslagtank onder de grond ligt, is het mogelijk dit ook de detecteren. Met zijn uitschuifbare steel en ergonomische verstelbare armsteun is het perfect in te stellen op verschillende lengtes. De metaaldetector is zeer eenvoudig in elkaar te zetten en vereist geen speciaal gereedschap. De duidelijke Nederlandse handleiding legt alle knoppen en functies ook uit aan de beginner.

Groot LCD-scherm met achtergrondverlichting
Het LCD scherm ( 14x11cm) geeft een compleet overzicht van alle te zoeken materialen en functies. Bij volledige duisternis zorgt de Display-verlichting dat alle instellingen en resultaten makkelijk leesbaar zijn. Bij geen gebruik schakelt het display automatisch na 10 minuten uit. Een speciale koptelefoonaansluiting (3,5mm) stelt je in staat om ook in lawaaiige gebieden onverstoord naar schatten te zoeken. Volume kan zowel mét als zonder koptelefoon altijd naar de gewenste toon ingesteld worden. De display toont het waarschijnlijke materiaal, de diepte van het object, de duur van de batterij, de gevoeligheid ( SENS) en DISC ( discriminatie van geëlimineerde materiaalsoorten) en volumeregelaar.

Voordelen van de MacGyver metaaldetector

- - Complete metaaldetector met pinpointfunctie zorgt voor nog nauwkeurigere zoekresultaten
- - Waterdichte zoekspoel tot 25cm diepte. Geschikt voor strand, beekjes en sloten.
- - Ergonomisch design. Sterke en robuuste behuizing voor een lange levensduur en comfortabele “soft” steun voor een ruststand in de onderarm. Te verstellen van X tot X cm
- - Licht en verstelbaar ontwerp. Geschikt voor alle leeftijden
- - Groot Lcd-scherm met achtergrondverlichting. Ook in de donkere duisternis makkelijk te gebruiken
- - Eenvoudige en duidelijke Nederlandse handleiding waarin alle functies worden toegelicht

Producteigenschappen

- - Vijf zoekmodus. Alle metalen , Discriminatie, Juwelen, Geheugen en Pinpointer
- - Metalen behuizing
- - Mogelijkheid tot aansluiten koptelefoon met een ingang van 3,5mm
- - Lage batterij indicator
- - Werkt op 2x9V batterijen ( exclusief )
- - 3 geluidstonen indicator

Functies en indicatoren
Met deze MacGyver GC-1075 metaaldetector vind je munten, relikwieën, juwelen, goud, zilver, nikkel, ijzer en koper. Alles kan van waarde zijn! Dit model biedt een hoge gevoeligheid naar de verschillende materialen en middels de “Pinpoint” functie voorkom je onnodig graven. De Pinpointer zoekt de exacte plek van het object wanneer deze knop ingedrukt wordt. De detector kent 4 soorten modus:
- - Alle metalen modus: Deze modus herkent ijzer, goud, nikkel, zilver en aanverwante metalen.
- - Discriminatie modus: Ongewenste materialen kunnen geëlimineerd worden en voorkomen dat deze het gewenste doel versturen. Het levert niet alleen nauwkeurigere detectiegegevens, maar ook de efficiëntie.
- - Geheugen: Stel met enkele simpele drukken de gewenste opgeslagen instellingen in
- - Juwelen: Deze modus is ontworpen om juwelen te vinden zoals ringen, armbanden, kettingen, maar ook munten.- Pinpointer: De pinpoint-functie wordt gebruikt om de exacte plaatsbepaling van objecten te lokaliseren. Bespaar het lange graven en druk de knop in rondom de ruimte waar de toon van de metaaldetector aanslaat. Ben jij op zoek naar een complete en nauwkeurige metaaldetector? Zoek dan niet langer en laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit MacGyver-model.

Specificaties

  • Merk: MacGyver
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8717253112641
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 121x25x25 (LxBxH)

Reviews

Gesponsorde producten