Mag Lock magneetslot Dreambaby (4 stuks)

Mag Lock magneetslot Dreambaby (4 stuks)
Mag Lock magneetslot Dreambaby (4 stuks)
Bekijk video(s)
2559886
21.94
Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
  • De levertijd is 2 werkdagen.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Het Mag Lock magneetslot van Dreambaby per 4 verpakt. Let op: dit betreft alleen magneetsloten. Magneetsleutel (benodigd) NIET meegeleverd. Te bevestigen met schroeven.
Magneetsloten van Dreambaby Deze magneetsloten van Dreambaby zijn makkelijk te bevestigen en onzichtbaar aan de buitenkant. Als je het het deurtje sluit zit deze meteen op slot. Om het deurtje te openen hou je eenvoudig de magneetsleutel tegen de buitenkant van het deurtjeen de magnetische werking van de Mag Lock zorgt ervoor dat het palletje omlaag gaat zodat het slot ontgrendeld is. 

Met de meegeleverde clip kun je het magneetslot (tijdelijk) uitschakelen.

Kijk hier hoe je de Mag Lock installeert. Of bekijk deze uitgebreide review van Tassiedad.
  • Makkelijk te installeren
  • Onzichtbaar aan de buitenkant
  • Zonder sleutel is openen niet mogelijk
  • Geschikt voor kastdeurtjes en lades met een dikte van 12 tot 28mm.
Magneetsloten werken vaak niet op lades  Soms is het mogelijk magneetsloten ook voor het kindveilig maken van lades te gebruiken. Het gaat dan om situaties waarbij boven de lade de mogelijkheid aanwezig is om het grendeltje te bevestigen, of om lades met een halve zijkant waarbij het grendeltje aan de zijwand van de ombouw kan worden bevestigd. 
In de praktijk blijkt echter vaak dat de magneetsloten vervolgens toch niet werken. Dit komt omdat lades in rails lopen waardoor er altijd speling is. Wanneer dan aan de lade wordt getrokken zorgt de speling er voor dat de lade wegbuigt en het slot langs het grendeltje schiet.

Specificaties

  • EAN: 9312742301545

Reviews

Gesponsorde producten