Magfishion Vismagneet Haak - 24 cm - Vismagneten Dreghaak Set - Extra Groot – Incl. Touw, Karabijnhaak & Handschoenen

3723201
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ideaal vismagneet accessoire
Deze Magfishion vismagneet dreghaak set is onmisbaar bij het magneetvissen en verkozen tot het beste magneetvissers accessoire! Ben jij al in bezit van een Magfishion vismagneet? Deze medior dreghaak is de ultieme toevoeging hierbij. Het zorgt ervoor dat jij ook de minder magnetische voorwerpen uit het water kunt vissen.

Onderdelen medior dreghaak set
1) Dreghaak 24cm
2) Touw van 10 meter lang
3) Karabijnhaak
4) Handschoenen
5) Materiaal: RVS roestvrij staal en aluminium

Waarom een dreghaak?
Tijdens het magneetvissen komt het voor dat bepaalde voorwerpen niet volledig magnetisch zijn. Denk hierbij aan fietsen, horloges en dubbelwandige kluizen. Deze zullen minder goed aan de vismagneet plakken en hiervoor is de dreghaak een geweldig hulpmiddel. Deze zorgt ervoor dat bepaalde voorwerpen alsnog uit het water gevist kunnen worden. Deze dreghaak set met touw en karabijnhaak is een onmisbare toevoeging voor elke magneetvisser!

Multifunctionaliteit
Naast beste vismagneet accessoire is deze dreghaak set ook handig voor andere doeleinden. De set kan gebruikt worden als anker, om takken uit het water te trekken, voor het voortrekken van een voertuig en voor het vrijmaken van de weg naar jouw vondsten.

Vandaag besteld = morgen in huis & niet goed = geld terug garantie

Haal het maximale uit je magneetvis avonturen en maak jouw vismagneet set compleet met deze Magfishion® dreghaak set. Ervaar het zelf! 

Specificaties

  • Merk: Magfishion
  • EAN: 8719992637904

Beoordelingen

Gesponsorde producten