Matador Rebel M inklapbare plateauwagen, lvm. 400 kg Grijs 630 mm x 1030 mm x

3621534
569.02
Je kunt 113 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 113 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,8 Sterren
Matador Rebel M inklapbare plateauwagen, lvm. 400 kg Grijs 630 mm x 1030 mm x
569.02
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Matador Rebel M is een robuuste en veelzijdige inklapbare plateauwagen die ontworpen is voor een breed scala aan transporttaken. Met zijn indrukwekkende laadvermogen van 400 kg biedt deze plateauwagen de kracht en stabiliteit die nodig is voor het vervoeren van zware lasten, terwijl het compacte ontwerp en de inklapbare functie zorgen voor gemakkelijke opslag en transport wanneer hij niet in gebruik is.

De grijze afwerking van de Matador Rebel M geeft hem een moderne uitstraling die perfect past in verschillende omgevingen, of het nu in magazijnen, werkplaatsen, winkels of thuis is. Met zijn afmetingen van 630 mm x 1030 mm biedt het platform voldoende ruimte voor het veilig en stabiel vervoeren van verschillende soorten ladingen, van dozen en pakketten tot gereedschappen en apparatuur.

Het inklapbare ontwerp van de plateauwagen maakt hem uiterst handig voor gebruikers die behoefte hebben aan een transportoplossing die ruimtebesparend is wanneer hij niet in gebruik is. Met een eenvoudig vouwmechanisme kunnen de handgrepen en het platform snel worden ingeklapt, waardoor de wagen gemakkelijk kan worden opgeborgen of vervoerd, zelfs in beperkte ruimtes.

Naast zijn duurzame constructie en praktische ontwerp biedt de Matador Rebel M ook een soepele en moeiteloze manoeuvreerbaarheid dankzij de hoogwaardige wielen en het ergonomische handvat. Hierdoor kan de gebruiker de lading gemakkelijk verplaatsen, zelfs op oneffen terrein of over drempels.

Kortom, de Matador Rebel M inklapbare plateauwagen combineert kracht, veelzijdigheid en gebruiksgemak in één handige transportoplossing, waardoor hij onmisbaar is voor allerlei soorten transporttaken in verschillende omgevingen.

Specificaties

  • Merk: Matador
  • EAN: 8719638512855
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten