Matras opberghoes 145 cm x 208 cm Blauw

Omschrijving

Bescherm je matras tegen vuil, vocht en stof. Ideaal voor opslag of tijdens het verhuizen. Een matras is lastig op te tillen en te verhuizen. Ze worden vies in de verhuiswagen of stoffig tijdens het klussen. Maak gebruik van een matras opberghoes! Door de handvatten is het matras veel gemakkelijkere te vervoeren en tillen. Ook beschermd die het matras tegen vuil en stof en door het ademend materiaal gaat het matras niet schimmelen.

Voordelen Matras opberghoes
- Beschermt je matras tegen stof, vuil en vocht
- Ideaal om je matras in te bewaren en vervoeren
- Makkelijk te tillen door het sterke materiaal en handvatten

Bescherm je matras
Matrassen zijn duurzame producten die jarenlang mee kunnen gaan. Daarbij is het wel belangrijk dat je ze goed kunt bewaren, opbergen en vervoeren. Deze matras opberghoes is van sterk materiaal gemaakt en kan eindeloos hergebruikt worden. Door het gebruik van een opberghoes ga je slijtage tegen en gaat je matras een stuk langer mee! Handig tijdens het verhuizen of als je je matras een tijd ergens wilt opslaan.

Slaapcomfort staat voorop
Voor een goede nachtrust is een fijn matras heel belangrijk. Een matras die je de juiste ondersteuning biedt voor je schouders, nek en rug. Een matras is een investering voor de toekomst en als je een matras hebt gevonden die bij je past wil je daar graag lang mee doen. Een matras opberghoes beschermt je matras zodat je er nog jaren plezier van kan hebben. 

Bescherm je matras en blijft nachtenlang plezier houden met deze matras opberghoes in het blauw!

Specificaties:
- Kleur: Blauw
- Materiaal: Polypropyleen
- Afmetingen (lxbxh): 208 cm x 145 cm x 45 cm
- Gewicht: 1000 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1 

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720618026866
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten