Medion E62003 - Koptelefoon - Draadloos - Bluetooth - Met oplaadstation - Zwart

Omschrijving

Draadloze koptelefoon met uitstekende luidspreker drivers
Om het luisteren naar muziek een ervaring te maken, zelfs voor veeleisende oren, maakt de MEDION E62003 draadloze koptelefoon met bluetooth gebruik van hoogwaardige luidspreker drivers met een uitstekende geluidskarakteristiek. Zo ben je er zeker van dat jouw hoofdtelefoon er goed uitziet in alle frequentiebereiken. Hij beheerst ook de krachtige 'soundscape' wat in films wordt gebruikt.

Kenmerken van de Medion E62003 Draadloze koptelefoon met Bluetooth:
- Puur muziekplezier tot 9 uur
- Eersteklas digitaal geluid
- Gewatteerde oorschelpen & verstelbare hoofdbanden
- 2 x Micro AAA verwijderbare batterijen - draadloos oplaadbaar
- Bereik tot ongeveer 20 meter

Draadloos en bedraad muziekplezier
Bij de werking van de draadloze batterij krijgt je maximale bewegingsvrijheid en heb je de ruimte om tot 20 meter van het zendstation verwijdert te zijn. Bovendien kan jouw hoofdtelefoon ook met een vier meter lange kabel op de basis worden aangesloten. Hierdoor kun je de koptelefoon blijven gebruiken, zelfs als je vergeten bent de batterij op te laden.

Eersteklas digitaal geluid
Tijdens de ontwikkeling werd bijzondere aandacht besteed aan een uitstekende geluidskwaliteit: De ruisvrije weergave zal je overtuigen met zijn precieze en krachtige bas, krachtige middentonen en kristalheldere hoge tonen. Om storing door andere draadloze apparaten te voorkomen, verandert je hoofdtelefoon voortdurend zijn eigen radiofrequentie.

Lange levensduur van de batterij
Dankzij de krachtige oplaadbare batterij kun je je draadloze hoofdtelefoon tot negen uur per keer gebruiken voordat hij bij het oplaadstation moet stoppen.

Hoog draagcomfort
Je kan de MEDION koptelefoon met bluetooth de hele dag comfortabel gebruiken. Een combinatie van een verstelbare oorhaak en zacht gevoerde, op maat gemaakte, oorschelpen zorgen voor een optimaal draagcomfort. Met de nauwsluitende hoofdtelefoon kan je je volledig concentreren op jouw muziek: Het blokkeert effectief storende omgevingsgeluiden.

Makkelijk oplaadbaar
De praktische hoofdtelefoonstandaard is zowel een zend- als een oplaadstation. Dus als u de hoofdtelefoon niet gebruikt, kan je deze veilig opbergen en voorbereiden op het volgende gebruik. Het contact aan de bovenkant van het station maakt het gemakkelijk om uw koptelefoon op te laden zonder het gedoe van allemaal draden.

Specificaties

  • Merk: Medion
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275130126
  • Bediening Audio: Universeel
  • Kleur: Zwart
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 250.0
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten