Medion Mobiele Airco (MD37020) - Airconditioner met Slang - Mobiele Airco voor Slaapkamer - Incl. Raamafdichting -

Omschrijving

"Compacte Mobiele Airconditioner MD 37020 - Houd het hoofd koel deze zomer

De zomerse hitte kan soms overweldigend zijn, maar met deze compacte mobiele airconditioner blijf je altijd koel, zelfs op de warmste dagen. Speciaal ontworpen voor kleinere ruimtes, biedt deze draagbare koeler een comfortabele oplossing voor het reguleren van de temperatuur in huis. Dankzij de handige wielen kun je hem eenvoudig verplaatsen, waardoor je bijvoorbeeld overdag je thuiskantoor kunt verfrissen en 's avonds kunt genieten van een aangename sfeer in de woonkamer. Bovendien zorgt de stille werking in de slaapstand ervoor dat je 's nachts ongestoord kunt rusten. Met deze airconditioner kun je tot 25 m² aan ruimte ontspannen doorbrengen, ondersteund door drie handige bedrijfsmodi, een gebruiksvriendelijke afstandsbediening en een ingebouwd stoffilter voor een gezonder binnenklimaat.

Belangrijkste Kenmerken

Drie-in-één functionaliteit: koelen, ontvochtigen en ventileren voor veelzijdig comfort.
Krachtige koeling: met een capaciteit van 7.000 BTU brengt deze airconditioner snel en efficiënt de gewenste temperatuur.
Milieuvriendelijk: gebruikmakend van R290 als koelmiddel, biedt dit systeem een energiezuinige en ecologisch verantwoorde koeloplossing.
Geschikt voor thuis: perfect voor kamers tot 25 m², flexibel inzetbaar en gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes.
Slaapmodus: geniet van een rustige nachtrust met de stille werking en de speciale slaapstand die de slaapkamer koel houdt.

Veelzijdigheid en Efficiëntie

Of je nu verkoeling, ontvochtiging of ventilatie nodig hebt, deze airconditioner biedt het allemaal. Met drie verschillende bedrijfsmodi pas je eenvoudig de instellingen aan op basis van je behoeften. De krachtige koelcapaciteit van 7.000 BTU zorgt voor een snelle verlaging van de temperatuur, terwijl het ontvochtigingsvermogen van 0,8 l/u helpt bij het creëren van een aangenaam binnenklimaat. Door het gebruik van R290 als koelmiddel is deze airconditioner niet alleen efficiënter, maar ook milieuvriendelijker dan andere modellen.

Handige Functies en Gebruiksgemak

Dankzij de compacte afmetingen en de praktische wieltjes is deze airconditioner ideaal voor thuisgebruik. Met afmetingen van 31,5 cm breed, 70 cm hoog en 31 cm diep past hij gemakkelijk in elke kamer tot 25 m². De meegeleverde raamkit maakt installatie eenvoudig en de afstandsbediening zorgt voor moeiteloze bediening vanaf elke plek in de kamer. Bovendien zorgt de speciale slaapmodus ervoor dat je 's nachts kunt genieten van een rustige en koele slaapomgeving.

Specificaties:

Energie-efficiëntieklasse: A
Luchtdebiet: ca. 290 m³/h
Geluidsniveau: max. 65 dB
Geschikt voor ruimtes tot: 25 m²
Koelcapaciteit: 7.000 BTU
Ontvochtigingsvermogen: 0,8 l/u
Koelvloeistof: R290
2 vermogensniveaus
3 standen: koelen, ontvochtigen, ventileren
Stoffilter
Slaapstand
Timer-functie
Afmetingen (BxHxD): 31,5 cm x 70 cm x 31 cm
Gewicht: 20 kg

Leveringsomvang:

Mobiele airconditioning MD 37020
Raamkit
Afstandsbediening

Voor een verfrissende en comfortabele zomer, kies deze compacte mobiele airconditioner die je altijd en overal koel houdt."

Specificaties

  • Merk: Medion
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275152524
  • Afstandsbediening: Ja
  • Type airco: Mobiele airco
  • Koelvermogen (in BTU): 7000.0
  • Geluidsniveau (db): 66
  • Vermogen (Watt): 2050.0
  • Tijdklok (timer): Ja
  • Verrijdbaar: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 30x31,5x70 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 20000.0
  • Energielabel (Nieuw): A
  • Geschikt voor aantal kubieke meters: 25

Beoordelingen

Gesponsorde producten