Medion MD 37217 - Vrijstaande mini vaatwasser - 2 couverts - Wit

3401645
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Gewoon een schone oplossing
Er is altijd plaats voor schone vaat in je leven. Want met deze mobiele minivaatwasser hoeft u nooit meer met de hand af te wassen. De compacte keukenhulp past in het kleinste keukennisje of op elke camping. Of u nu wilt besparen op de aanschaf van grote keukenapparaten in uw eerste eigen appartement of gewoon wilt ontspannen op vakantie - wanneer u de vaatwasser van Medion inschakelt, helpt hij u om uit te schakelen. En het werkt echt overal, want het werkt zowel met als zonder vaste wateraansluiting. Met zes programma's kunt u tot twee couverts in een handomdraai afwassen. De minivaatwasser is zelfs geschikt voor het hygiënisch reinigen van babyflesjes en geeft u een allround schoon plus aan flexibiliteit!

Aanraakbediening
U hebt de mini-vaatwasser altijd onder controle via een praktisch LED-display en een touch-bedieningspaneel. U kunt in slechts enkele stappen de juiste reinigingsmodus selecteren en hebt op elk moment een overzicht van alle belangrijke informatie.

Met en zonder wateraansluiting
De minivaatwasser biedt u de grootst mogelijke flexibiliteit wat de plaatsing betreft. U kunt hem gemakkelijk zowel met als zonder vaste wateraansluiting gebruiken. Zo blijven uw bestek en borden brandschoon, zelfs in de kleinste studentenkeuken, in de feestkelder of op een kampeervakantie.

6 reinigingsprogramma's
Het kleine afwaswonder biedt u hetzelfde gemak als een grote machine. Met in totaal zes reinigingsprogramma's, van Eco tot Express tot Glas, wordt uw vaat altijd perfect schoon. Er is ook een speciale "Baby Care"-stand zonder stoom, bijvoorbeeld voor de flesjes van uw baby.

Slechts 5 L waterverbruik
De mini-vaatwasser bespaart net zo handig energie als hij ruimte bespaart. Het heeft slechts vijf liter water nodig en is dus bijzonder kostenbesparend. Bovendien kunt u hem gemakkelijk vullen, bijvoorbeeld tijdens een kampeervakantie zonder wateraansluiting.

Specificaties

  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275161939
  • Kort programma: Ja
  • Aantal instellingen: 6
  • Uitgestelde start: Ja
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 13500.0
  • Energiebesparende modus: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten