MEDION P61468 - Party box - Party Speaker met Microfon - Oplaadbare accu - Bluetooth - Karaoke - LED Lichteffecten- 2 x

3789331
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Feest, waar je ook bent
Met de draagbare MEDION LIFE P61468 partyspeaker ben je het middelpunt van de belangstelling op elk feest. De krachtige bas en instelbare lichteffecten zorgen voor de juiste flair. Heb je zin in een gezellige karaoke avond thuis? Met de meegeleverde microfoon en USB-poort is de P61468 jouw alleskunner voor feestjes. Je kunt jouw mobiele apparaten ook gemakkelijk via Bluetooth aansluiten. De twee 220 watt (2 x 22 watt RMS) luidsprekers geven zowel de geïntegreerde radio als jouw eigen nummers de perfecte klank. De krachtige batterij met een werkingsduur tot 15 uur zorgt voor langdurig muziekgenot.

Draadloos verbonden
Met Bluetooth-functionaliteit geniet je gewoon van meer comfort. Sluit jouw mobiele apparaten draadloos aan, bijvoorbeeld om naar jouw favoriete muziek te luisteren. De draadloze verbinding is in een paar stappen tot stand gebracht en biedt jou voldoende bewegingsvrijheid dankzij het grote bereik.

2 x 22 Watt pure Musikleistung
Ongebreideld 2 x 22 watt RMS uitgangsvermogen is verpakt in deze compacte kast. Zo kun je elke evenementenruimte vullen met geluid, zelfs zonder extra luidsprekers. Bovendien win je tijd en spaar je jouw zenuwen bij de montage en demontage.

Microfoonaansluitingen voor karaoke plezier
Gebruik de twee microfoonpoorten om de ceremoniemeester te zijn tijdens een feestje of om de volgende muziek aan te kondigen. Of organiseer geweldige karaoke zangwedstrijden en laat jouw gasten versteld staan.

Vrijheid dankzij geïntegreerde batterij
Of het nu gaat om een tuinfeest of een strandparty: met de geïntegreerde oplaadbare accu is het geluidssysteem ook zonder stopcontact klaar voor gebruik. Eén keer opladen is genoeg voor tot wel 15 uur muziekplezier van topklasse - waar je ook feest viert.

Geïntegreerd sfeerlicht
De geïntegreerde gekleurde LED's creëren een onvergelijkbare sfeer, vooral 's avonds. De lichteffecten schijnen op het ritme van jouw muziek, voor de beste feeststemming!

Beste radio-ontvangst met PLL-UKW
Luister naar de beste muziekmix of krijg het laatste nieuws: Met de geïntegreerde PLL FM-radio kun je jouw favoriete zenders de klok rond ontvangen in eersteklas stereokwaliteit.

Specificaties

  • Merk: Medion
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 4061275197754
  • Aantal speakers: 1
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 26,2x26x60,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten