Medion P64145 - DAB+ Stereo radio - FM - Bluetooth - CD speler - MP3 speler - Zwart

3812937
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Geniet van muziek!

Dit audiosysteem van MEDION zorgt voor muziek in elke ruimte. Door het tijdloze design van de behuizing met fraaie retro-uitstraling en een RVS frontpaneel trekt het meteen de aandacht en helpt het je met zijn krachtige geluid goed de dag door te komen. Het audiosysteem valt daarbij vooral op door zijn grote flexibiliteit. Je kunt van je favoriete radiozenders genieten via klassieke FM- of moderne DAB+-ontvangst. Met de ingebouwde cd-speler kun je je muziekcollectie op audio- en MP3-cd’s beluisteren en via de Bluetooth-koppeling kun je audio moeiteloos rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet afspelen. Geheel naar eigen smaak stel je het krachtige geluid van de stereoluidsprekers in. Op die manier klinkt je favoriete muziek van vroeg tot laat precies zoals het hoort.

Belangrijkste kenmerken van Medion P64145:
• Kleur: Zwart
• DAB+/PLL-UKW-stereoradio
• CD/MP3-speler
• Bluetooth-verbinding
• USB-aansluiting

Swingend opstaan
Het audiosysteem biedt tal van functies, hij kan ook als wekker worden gebruikt. Met de sleeptimer creëer je een ervaring waarbij je bijzonder goed kan slapen. ‘s Ochtends begin je dan de dag met een goed humeur met de wek- en sluimerfunctie. En dat alles heel flexibel met radio, weksignaal of eigen soundtrack van jouw CD of USB-stick.

Krachtig geluid
Geniet van jouw favoriete muziek in de beste kwaliteit. Met een volledig stereo-vermogen van 2x 150 watt haalt dit audiosysteem het beste uit elk nummer. Of je nu aan het eind van de dag het volume hoger wilt zetten of wilt genieten van een rustig etentje met vrienden - de luidsprekers (2x 15 W RMS) staan altijd garant voor het beste geluid.

Digitale radio-ontvangst met DAB+
Met digitale radio-ontvangst via DAB+ kun je niet alleen genieten van je favoriete zenders in de best mogelijke geluidskwaliteit. Het moderne zendformulier toont je ook alle belangrijke informatie direct op het display van je apparaat: Of het nu gaat om namen van stations, kunstenaars, verkeersinformatie of het laatste nieuws. Omdat veel nichekanalen nu ook hun programma's via DAB+ uitzenden, heb je toegang tot een breed stilistisch aanbod. Van klassieke muziek en pop tot de grootste hits van de afgelopen decennia, alles is inbegrepen.

Draadloos verbonden
Met de Bluetooth functie geniet je gewoonweg van meer comfort. Sluit je mobiele apparaten draadloos aan om bijvoorbeeld naar je favoriete muziek te luisteren. De draadloze verbinding wordt met enkele eenvoudige stappen tot stand gebracht en geeft je voldoende bewegingsvrijheid door het grote bereik.

Handige bediening via afstandsbediening
Met dit audiosysteem kan je het jezelf gemakkelijk maken. Met de afstandsbediening kan je alle functies gemakkelijk bedienen vanaf jouw bureau, de bank of de keuken. In een handomdraai kun je overschakelen van radio naar CD-modus, het volume regelen of de praktische alarmfunctie instellen.

Tijdloos design
Van de slaapkamer tot de keuken tot de eettafel - dit audiosysteem slaat werkelijk in alle kamers een goed figuur. De behuizing met zijn elegante houten frame en chique roestvrijstalen frontpaneel past harmonieus in elk interieurconcept en wordt meteen een blikvanger, waar je hem ook neerzet.

Verbindingsvriendelijk
Muziek is veelzijdig - daarom is het MEDION audiosysteem de perfecte afspeelpartner voor al jouw bronnen. Met de vele aansluitmogelijkheden van RCA tot USB op de achterkant kan je zowel analoge als digitale spelers perfect aansluiten.

Levering:
- AiO-audiosysteem P64145 (MD 44125)
- Afstandsbediening incl. batterij
- Stroomkabel
- Gebruiksaanwijzing
- Garantiekaart

Overige kenmerken:
AUX-ingang
Aan/Uit aanduiding
Bluetooth;
CD-Speler;
DAB+
Afstandsbediening
FM-radio
Koptelefoonaansluiting;
Volumeregeling
MP3 CD-weergave
MW/AM radio
On/Off indicator
Radio
Netstroom
Sluimerfunctie
Stereo
Sleeptimer
USB
Wekker

Specificaties

  • Merk: Medion
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275196474
  • FM-radio: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Energiebron: Netstroom

Beoordelingen

Gesponsorde producten