Medion P85027 - DAB+ Stereo radio - WiFi - FM - Bluetooth - Spotify Connect - Zwart

3818688
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving


De hele muziekwereld
Met deze stereo internet radio haal je eenvoudig jouw favoriete zenders in huis. Het krachtig klinkende apparaat in elegant design ontvangt radio zenders via de antenne of comfortabel via Wifi van het internet. Op die manier kun je luisteren naar lokale en nationale zenders en naar radio diensten uit de hele wereld. Met deze muzikale alleskunner luister je ook gemakkelijk naar je Spotify-afspeellijsten of je favoriete podcasts.

Kenmerken:
- 7,1 cm (2,8'') TFT-kleurenscherm
- Internet, DAB+/ FM-radio
- Muziek afspelen via Bluetooth of USB
- Ondersteunt Spotify Connect
- Station zoeken (automatisch, handmatig)

Radio-ontvangst uit de hele wereld
De radio biedt je de klok rond muziek en nieuws uit de hele wereld. Je kunt genieten van klassieke radio-ontvangst via FM of in krachtige DAB+ kwaliteit, maar ook van moderne internet radio met 25.000+ internationale stations en vele podcasts. Variatie is de manier om te gaan!

Draadloos verbonden
Met de Bluetooth-functionaliteit geniet je gewoon van meer comfort. Sluit jouw mobiele apparaten draadloos aan, bijvoorbeeld om naar jouw favoriete muziek te luisteren. De draadloze verbinding is in een paar stappen tot stand gebracht en biedt je voldoende bewegingsvrijheid dankzij een groot bereik.

Inclusief afstandsbediening
Met de meegeleverde afstandsbediening is bediening van het audiosysteem kinderspel. Luister naar de nieuwste podcasts vanuit jouw favoriete luie stoel of zet het volume hoger tijdens het koken zonder naar de radio te gaan. Met de afstandsbediening zijn alle belangrijke functies met slechts één korte druk op de knop bereikbaar.

Podcasts uit de hele wereld
Of je nu naar podcasts luistert of het medium wilt uitproberen - met deze internetradio vindt je gegarandeerd wat je zoekt. Je hebt toegang tot talloze Nederlandse en internationale podcasts, van entertainende praatprogramma's tot spannende true crime formats. Luister!

Afspelen vanaf USB-stick
Sla jouw muziekcollectie gemakkelijk op een USB-stick en speel ze rechtstreeks af op het micro-audiosysteem. De geïntegreerde USB-aansluiting maakt het mogelijk.

Beter in slaap vallen en wakker worden
De radio biedt twee nuttige functies voor gebruik in de slaapkamer. Met de slaapfunctie kun je comfortabel naar muziek luisteren terwijl je wegdroomt in het rijk der dromen - de radio schakelt zichzelf uit na een vooraf bepaalde periode. Met de sluimerfunctie kun je jezelf in de ochtend trakteren op een paar extra minuten.

Specificaties

  • Merk: Medion
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275197945
  • Touchscreen: Ja
  • Wekker opties: Sleeptimer
  • FM-radio: Ja
  • Alarmfunctie: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 19x25,5x14,4 (LxBxH)
  • Bluetooth versie: Bluetooth 4.2
  • Energiebron: Netstroom

Beoordelingen

Gesponsorde producten