Medion P85444 - Internetradio - DAB+ - Bluetooth - Wifi - Zwart

3818687
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Krachtige internetradio met basluidspreker

3,2' dimbaar TFT-scherm
Internet/DAB+/FM-radio
2.1 systeem met geïntegreerde subwoofer
Muziek streamen vanaf Smartphone via Bluetooth
Ondersteunt Amazon Music & Spotify Connect

Zo klinkt muziek
Deze radio brengt de hele wereld van de muziek bij je thuis. Hiervoor zorgen de veelzijdige ontvangstmogelijkheden van FM en DAB tot internet-radiozenders. Je kunt ook via draadloze Bluetooth®-overdracht vanaf je tablet of smartphone je eigen programmabaas worden en je persoonlijke playlists of je actuele favoriete podcasts afspelen. Met de geschikte app kan je via je mobiele apparaten bovendien alle functies van de radio bijvoorbeeld heel comfortabel vanaf de bank regelen – of je gebruikt hiervoor de meegeleverde afstandsbediening. Tot de besturingsmogelijkheden behoort onder andere de basweergave. Want de geïntegreerde basluidspreker zorgt voor een bijzonder levendig geluid dat het beste uit je muziek naar boven haalt.

Draadloos verbonden
Met de Bluetooth functie geniet je gewoonweg van meer comfort. Sluit je mobiele apparaten draadloos aan om bijvoorbeeld naar je favoriete muziek te luisteren. De draadloze verbinding wordt met enkele eenvoudige stappen tot stand gebracht en geeft je voldoende bewegingsvrijheid door het grote bereik.

2.1 Geluidssysteem
Als je van muziek houdt, heb je een eersteklas afspeeloptie nodig. De 2.1 geluidsinstallatie zal je overtuigen met zijn hoge kwaliteit stereoluidsprekers. Een extra subwoofer helpt je precies dat krachtige geluid te krijgen dat het luisteren naar je favoriete nummers tot een echte ervaring maakt.

Afspelen vanaf USB-stick
Bewaar je muziekverzameling gemakkelijk op een USB-stick vooraan en speel ze rechtstreeks af op de internetradio. De geïntegreerde USB-poort maakt het mogelijk. Een ander praktisch kenmerk is de gemakkelijk toegankelijke hoofdtelefoonaansluiting die er vlak naast zit.

Radio-ontvangst van over de hele wereld
Het audiosysteem voorziet jou de klok rond van muziek en nieuws uit de hele wereld. Je kunt genieten van klassieke radio-ontvangst via FM of in krachtige DAB+ kwaliteit, maar ook van moderne internetradio met 25.000+ internationale zenders en vele podcasts. Variatie, om mee aan de slag te gaan!

Flexibel luisterplezier via muziekstreaming
Luister naar je favoriete muziek zoals jij dat wilt: Sluit je tablet of smartphone via WiFi aan op je MEDION-apparaat en de hele wereld van de muziek staat voor je open. Of je nu Spotify, Amazon Music, Napster, Tidal wilt gebruiken: De comfortabele bediening van de ondersteunde muziekdiensten zorgt voor onbeperkt luisterplezier. Download de gratis app in de Apple Appstore of Google Play. Opmerking: Voor sommige muziekdiensten is een betaald abonnement nodig voor volledige functionaliteit.

Let op: Om de beschikbare muziekdiensten te gebruiken, kan een betaald premium abonnement of een software-update nodig zijn.

Beter in slaap vallen en wakker worden
De radio biedt twee handige functies voor gebruik in de slaapkamer. Met de slaapfunctie kan je comfortabel naar muziek luisteren terwijl je wegdroomt - de radio schakelt zichzelf na een vooraf ingestelde periode uit. Met de snooze-functie daarentegen kan je jezelf  's ochtends af en toe trakteren op een paar extra minuten.

Specificaties

  • Merk: Medion
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275196610
  • Touchscreen: Ja
  • FM-radio: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 13,5x24x19 (LxBxH)
  • Bluetooth versie: Bluetooth 4.2
  • Energiebron: Netstroom

Beoordelingen

Gesponsorde producten