Medion S30 SW Robotstofzuiger met Dweilfunctie - Inclusief Laadstation - Slimme Navigatie - Perfect voor Huisdieren -

3623429
179.00
Je kunt 35 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 35 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MEDIONshop-Nederland
4,1 Sterren
Medion S30 SW Robotstofzuiger met Dweilfunctie - Inclusief Laadstation - Slimme Navigatie - Perfect voor Huisdieren -
179.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

MEDION S30 SW Robotstofzuiger met Dweilfunctie: Ultieme Vloerreiniging met Gemak

De MEDION S30 SW robotstofzuiger met dweilfunctie maakt vloerreiniging moeiteloos en efficiënt. Deze 2-in-1 robot kan zowel zuigen als dweilen, en dit alles met stijlvol gemak. Hier zijn de top 5 redenen waarom de S30 SW een slimme keuze is voor jouw huishouden:

Belangrijkste Kenmerken:

App- en stembediening: Bestuur de robotstofzuiger met jouw stem via Amazon Alexa of Google Assistant, of gebruik de handige app voor volledige controle. Intelligent navigatiesysteem: De S30 SW navigeert intelligent door jouw huis, vermijdt obstakels en reinigt grondig tot 140 minuten lang. Krachtige zuigkracht: Met een zuigkracht tot 2800 Pa neemt deze robotstofzuiger moeiteloos stof, vuil, pollen en dierenharen op voor een brandschone vloer. Regelbare dweilfunctie: Pas de waterhoeveelheid aan voor een perfecte dweilervaring zonder strepen op verschillende vloertypes. Gemakkelijk te reinigen en onderhouden: Het 3-in-1 filter is eenvoudig te verwijderen, spoelen en wassen, waardoor de S30 SW altijd klaar is voor actie.

De MEDION S30 SW robotstofzuiger met dweilfunctie biedt geavanceerde reinigingsmogelijkheden voor jouw huis. Met zijn intelligente navigatiesysteem en diverse sensoren zorgt deze robotstofzuiger voor efficiënte reinigingspaden en vermijdt hij obstakels, waardoor je huis moeiteloos schoon blijft. De combinatie van zuigen en dweilen tegelijkertijd maakt deze robotstofzuiger veelzijdig en geschikt voor verschillende vloertypes, terwijl de instelbare waterhoeveelheid zorgt voor een streeploze en professionele reiniging.

Een ander opmerkelijk kenmerk van de MEDION S30 SW is de lange accuduur tot 140 minuten, wat hem geschikt maakt voor het reinigen van meerdere kamers of zelfs je hele huis in één keer. De krachtige zuigkracht van 2800 Pa zorgt ervoor dat alle soorten vuil, zoals stof, haren, pollen en ander vuil grondig worden verwijderd. Met een gemakkelijk verwijderbare stofbak en watertank is ook het onderhoud van de robotstofzuiger eenvoudig en handig.

Met de mogelijkheid om de MEDION S30 SW te bedienen via de MEDION Robots-app, Amazon Alexa of Google Assistant, geniet je van het gemak van geautomatiseerde reiniging, zelfs als je niet thuis bent. Dit maakt de S30 SW een handige en betrouwbare huishoudhulp die jouw dagelijkse schoonmaakroutine vereenvoudigt en verbetert.

Specificaties:

Besturing: App MEDION Robots, Amazon Alexa, Google Assistant Functies: Zuigen, dweilen, navigatie, automatisch terugkeer naar laadstation Zuigkracht: 2800 Pa Accuduur: tot 140 minuten Waterreservoir: 0,2 liter Stofreservoir: 0,4 liter Afmetingen: 35 cm (B) x 8 cm (H) x 35 cm (D) Gewicht: 3,4 kg

Met de MEDION S30 SW haal je een slimme en krachtige huishoudhulp in huis die jouw vloeren grondig reinigt terwijl jij geniet van meer vrije tijd.


Specificaties

  • Merk: Medion
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275167870
  • Te bedienen via mobiele app: Ja
  • Geschikt voor welk type vloer: Alle vloeren
  • Vacuüm reiniger is geschikt voor: Dierenharen Water opzuigen
  • Geluidsniveau (db): 65
  • Stootrand: Ja
  • Stofzak/Stofreservoir vol-indicator: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 35x35x8 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 3400.0
  • Gebruikstijd accu (in minuten): 140
  • Oplaadtijd (in uren): 5.0
  • Dweilfunctie: Ja
  • Planfunctie: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten