Medion X61420 - Draagbare Bluetooth Speaker - DJ Controller - Zwart

3704187
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Flexibel

Met deze party speaker bent je de ster op elk feest. Speel gewoon spontaan in het park, op het strand of in de tuin en creëer de beste sfeer. De draagbare luidspreker met praktische draagriem biedt je de nodige extra's, maar ook krachtige stereo prestaties. LED-lichteffecten creëren onmiddellijk de juiste sfeer en extra knoppen geven je volledige controle over het afspelen. Zo kun je jezelf verrassen met je eigen muziek creaties met behulp van de equalizer en pitch-fader. Bovendien kan je ook nieuwe nummers mixen met behulp van de crossfader. De geïntegreerde krachtige accu (4.400 mAh) zorgt ervoor dat je er tot het einde van het feest bij bent, zelfs zonder vaste stroomaansluiting.

De connectiviteit van de luidspreker maakt je flexibeler. Je kan muziek afspelen via de audio-ingang of gemakkelijk via een draadloze Bluetooth-verbinding vanaf jouw smartphone of tablet. Je kan ook een microfoon aansluiten om jouw optreden aan te kondigen. Met dit complete pakket bent je perfect voorbereidt op het volgende feest, ook gezellig voor gebruik met de famillie!

Performance pads
Met speciale DJ-controllers houdt je de controle over je mix. Twee sets van acht verlichte performance pads geven je gemakkelijke en directe toegang tot de belangrijkste tools van een DJ. Speel specifieke samples af, start een loop of gebruik andere trucs om de stemming te bepalen. Meng zoals de profs het doen!


Displays voor het volledige overzicht
Als DJ heb je letterlijk je handen vol. Op twee LC-displays vindt je alle informatie die jij nodig hebt, zodat je geen enkele beat door jouw vingers ziet glippen. Op deze manier kan je gemakkelijk jouw afspeellijst en songs bijhouden.


Sterke batterij
Geen stopcontact? Geen probleem. Een geïntegreerde, krachtige accu met een capaciteit van 4.400 mAh voorziet de luidspreker van voldoende energie voor een gebruikstijd tot vier uur. Dus jouw gezelschap kan blijven feesten, zelfs als de stroom uitvalt.


Muziek via USB

Jouw voorbereiding voor het volgende feest kan je comfortabel op jouw PC of Notebook doen. Stel gewoon jouw afspeellijst samen en kopieer deze naar een USB-stick of een externe harde schijf. De luidspreker biedt twee USB-poorten aan, zodat je gemakkelijk talloze uren aan muziek kunt afspelen.


Draadloos verbonden
Met de Bluetooth functie geniet je gewoonweg van meer comfort. Sluit je mobiele apparaten draadloos aan om bijvoorbeeld naar je favoriete muziek te luisteren. De draadloze verbinding wordt met enkele eenvoudige stappen tot stand gebracht en geeft je voldoende bewegingsvrijheid door het grote bereik.


Stemmingsverlichting geïntegreerd
De geïntegreerde gekleurde LED's zorgen voor een onvergelijkbare sfeer, vooral in de avonduren. De lichteffecten gloeien op het ritme van je muziek, voor de beste feeststemming!

Karaoke op elk moment
Zet je gasten op het podium en geef een spontane karaokeparty! Een microfoon is al inbegrepen en is ideaal voor een grappig vocaal optreden dat je party onvergetelijk zal maken!

Specificaties

  • Merk: Medion
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 4061275141115
  • Inclusief versterker: Ja
  • Aantal speakers: 1
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 24,5x49,5x26 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 7000.0
  • Bluetooth bereik (in meters): 10.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten