Medisana luchtbevochtiger AH 661

1783484
54.95
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
medisana
4,2 Sterren
Medisana luchtbevochtiger AH 661
54.95
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Vooral in de wintermaanden laat de luchtvochtigheid in huis vaak te wensen over. Hierdoor ben je meer vatbaar voor infecties en luchtwegaandoeningen en raak je sneller vermoeid en verlies je sneller de concentratie. Ook droge ogen (vooral bij lensdragers) en een droge keel en huid zijn gevolgen van een te lage luchtvochtigheid. Ook wanneer men gevoelig is voor allergieën dan wordt dit vaak versterkt door verwarmde en te droge lucht.

Met de AH 661 Luchtbevochtiger van Medisana kan de relatieve luchtvochtigheid eenvoudig worden verhoogd. Dankzij de drie verschillende standen en timer voor 2, 4 of 6 uur, is het mogelijk om de intensiteit van de bevochtiging zelf in te stellen. Door de voorverwarmingsfuctie worden aanwezige bacteriën of ziektekiemen niet verder verspreid. Dit hygiënische effect geeft je een gerust gevoel, ook bij het slapen gaan of bijvoorbeeld op de kinderkamer.

De slijmvliezen worden beschermd tegen uitdroging, verminderde irritatie aan de ogen en luchtwegen en een verbeterde ademhaling. En de AH 661 heeft een ruime afneembare watertank waardoor bijvullen snel en eenvoudig gaat. Daarnaast beschikt de AH 661 over een aparte geurdispenser zodat aromatische oliën kunnen worden toegevoegd die het leefcomfort nog verder verrijken.

Specificaties

  • Merk: Medisana
  • Garantietermijn: 36 maanden
  • Artikelnummer: 4006447
  • EAN: 4015588600524
  • Vermogen (Watt): 75.0
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 18,5x18,5x21,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten