Medisana luchtbevochtiger Medibreeze

3,6 Sterren
7 beoordelingen
Medisana luchtbevochtiger Medibreeze
Medisana luchtbevochtiger Medibreeze
Medisana luchtbevochtiger Medibreeze
Medisana luchtbevochtiger Medibreeze
Bekijk video(s)

Omschrijving

De juiste luchtvochtigheid is van essentieel belang voor een aangenaam leef- en werkklimaat. Te droge lucht kan leiden tot een droge keel, kriebelhoest, droge huid, geïrriteerde ogen (vooral bij lensdragers) en andere kwaaltjes. Maar daarnaast is droge lucht ook niet prettig voor de levensduur van uw meubels. Houten meubels, vloeren en zelfs instrumenten kunnen slecht tegen te droge lucht. Bovendien voelt een ruimte met voldoende luchtvochtigheid veel aangenamer doordat er veel minder stofdeeltjes in vochtige lucht kunnen zweven. Genoeg reden dus om een luchtbevochtiger te overwegen. En dan zit u met de Medibreeze direct goed!

De Medibreeze maakt gebruik van een microfijn vernevelingsysteem dat met ultrasone trillingen werkt. Hierdoor is de Medibreeze erg zuinig in gebruik (slechts 14 W), fluisterstil en zorgen de microfijne druppels voor een optimale opname van de vernevelde lucht in de ruimte. De Medibreeze wordt daarom ook veel toegepast op kinderslaapkamers. Ook is de Medibreeze voorzien van sfeerverlichting welke u naar wens kunt in- of uitschakelen. De Medibreeze beschikt over twee intensiteitsstanden, met respectievelijk 6 en 9 uur looptijd voordat het 680 ml reservoir leeg is. Daarna schakelt het apparaat automatisch uit. En houdt u van een beetje extra sfeer? Voeg dan een van de vijf aroma essences toe die Medisana speciaal voor haar luchtbevochtigers heeft ontwikkeld. Zo verhoogt u met één apparaat op twee manieren de leefbaarheid en het comfort!

Specificaties

  • Merk: Medisana
  • Garantietermijn: 36 maanden
  • Merk: Medisana
  • Artikelnummer: 4003729
  • EAN: 4015588600036
  • Accessoires: Netadapter
  • Vermogen (Watt): 14.0
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 16x11x20 (LxBxH)

Reviews

3.6
Van de 5
3,6 Sterren
7 beoordelingen
5 Sterren
(2)
4 Sterren
(3)
3 Sterren
(0)
2 Sterren
(1)
1 Ster
(1)
Sorteer op:
4 Sterren

mooi vormgegeven en makkelijk in gebruik

Na - 15 september 2018

We hadden er één te leen en zijn erg tevreden over de mogelijkheden: 1. Normale en snellere stand; 2. Lampje voor 'special effect'; 3. Vriendelijk zoemend geluidje; 4. Valt uit als reservoir leeg is. Daarom hebben we een zelfde exemplaar bij Blokker gekocht. Hij zit nog in de doos, maar weten dat we tevreden zullen zijn :)

2 Sterren

mooi klein formaat

H Soppe - 19 april 2018

Dit is de tweede , de eerste hield er na een jaar mee op ! De nieuwe heeft al een paar keer flink gelekt , het blaasstukje moet er 'namelijk heel precies op , dat is nogal lastig en onduidelijk hoe het moet zitten.

1 Ster

jammer, defect

Christine - 07 januari 2018

Helaas, werkt het niet dus naar de winkel en zonder probleem een ander model (goekoper ook) en deze is perfect. In ieder geval 5***** voor de service van Blokker. Heel vriendelijk behandeld en opgelost.

4 Sterren

De luchtbevochter geeft een goede nevel

W Willems - 08 maart 2017

We zijn zeer content met de Medisana luchtbevochtiger en gebruiken hem gedurende nacht. Een klein min puntje is de felle lichtsterkte van de blauwe LED behorende bij de aan/uit schakelaar, is daar wat aan te doen? Kan de LED uitgeschakeld worden?

5 Sterren

Mooi apparaat

h de voogd - 09 februari 2017

Hartstikke goed apparaat voor mensen met astma en andere problemen

4 Sterren

goed apparaat

marion porton - 07 februari 2017

wij hebben dit apparaat sinds 1 maand in huis, en het voelt nu veel minder droog aan in huis

5 Sterren

Perfect voor een niet te grote kamer

Truus Westen - 03 januari 2017

Online las ik dat vooral kinderen in de winter erg last kunnen hebben van droge hoest en dat een luchtbevochtiger daar wonderen voor zou doen. Ons dochtertje van 1.5 had al weken last van een heftige hoest, dus ik toog naar de Blokker. Die avond op haar kamertje gezet en zowaar, de hoest was helemaal over! Echt heel wonderbaarlijk! Ik ben dus fan en ga er ook 1 aanschaffen voor onze eigen kamer. + geschikt voor een slaapkamer + doet wonderen voor een kindje wat hoest + het waterreservoir is handzaam + het water gaat ongeveer een nacht mee voordat het op is. - fel blauw licht, wat erg hinderlijk kan zijn op een kinderkamer - heeft een zachte zoem