Medisana TM750 infrarood thermometer

1137718
39.95 32.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
medisana
4,2 Sterren
Medisana TM750 infrarood thermometer
39.95 32.95
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Nauwkeurige koortsmeting aan het voorhoofd of in het oor binnen enkele seconden
Extra functie: meting van omgevingstemperatuur, oppervlakken en vloeistoffen.
Visueel koortsalarm: groen - temperatuur is ok; rood - temperatuur is verhoogd.

Medisana TM750 infrarood thermometer
Ziek op bed? Griep? Vergeet het ouderwetse koortsmeten onder de tong, onder de oksel of rectaal. Vergeet het minutenlang wachten tot eindelijk de juiste meting kan worden afgelezen. Met de TM750 infrarood thermometer van Medisana weet u voortaan binnen een oogwenk of u koorts heeft. De TM750 multifunctionele infrarood thermometer van Medisana helpt u de koortsmeting een stuk eenvoudiger te maken.

Multifunctioneel en handig in gebruik
De TM750 meet zonder contact de temperatuur van bijvoorbeeld uw kind tijdens het slapen. Dit is wel zo makkelijk bij een vervelende ziekte periode. Razendsnel worden honderden metingen binnen een korte periode verricht, waarna de juiste lichaamstemperatuur wordt berekend en op het duidelijke display verschijnt. Is er koorts geconstateerd, dan kleurt het display rood en hoor u een signaaltoon. Bovendien kunt u het ziekteverloop beter volgen dankzij het eenvoudig teruglezen van de voorgaande 30 metingen. Dat komt ook van pas wanneer u de dokter wilt informeren.

Maar ook buiten de vervelende momenten van ziekte is de TM750 een ware aanvulling op uw huishouden: deze alleskunner kan naast de lichaamstemperatuur ook de omgevings- en vloeistoffentemperatuur en de temperatuur van oppervlakken meten. En dat komt werkelijk overal van pas: van flesvoeding tot wijnfles, van badwater tot de vers bezorgde pizza. Voortaan weet u binnen enkele seconden of voedsel niet te warm is, de omgeving de juiste temperatuur heeft en bijvoorbeeld een apparaat niet te warm wordt.

Kenmerken
Meetbereik lichaamstemperatuur: 34 – 43°C
Meetbereik objecten: 0 – 100 °C
Schaalindeling: 0,1 °C
3 jaar garantie

In de doos
Medisana TM750 infrarood thermometer
2 x AAA (1,5 V) batterijen
Opbergetui
Gebruikershandleiding

Over Medisana
Niets is belangrijker voor mensen dan hun gezondheid. Dit feit motiveerde Medisana gedurende meer dan 30 jaar, wat ze gemaakt heeft tot één van de toonaangevende gezondheidsspecialisten. Medisana is werkzaam op de markt van de thuistherapie en werkt er continu aan om gezondheidsproducten te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen, welke mensen kunnen helpen om hun eigen gezondheidstoestand op een onafhankelijke en zelfbewuste manier te monitoren, zichzelf zonder risico te behandelen en op een professionele manier schoonheidsverzorging mogelijk te maken.

Specificaties

  • Merk: Medisana
  • Artikelnummer: 4000129
  • EAN: 4015588761409
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 13,4x4,2x4,7 (LxBxH)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten