Memory Foam Hoofdkussen 3D Ventilatieband Traagschuim Wit 100% Memory Foam 60 x 40 x 12 cm

1729961
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Dit memory foam kussen van SleepMed is de perfecte oplossing tegen een vastzittende nek en schouders. Heb jij vaker last van het wakker worden met enorme last van verkramping? Dan is dit 100% memory foam kussen een echte must-have! De ergonomisch gevormde neksteun zorgt voor de perfecte nekpositie. Ideaal voor een goede nachtrust.


Dit kussen zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig verspreid wordt en daarnaast beidt het ook nog voldoende ondersteuning. Het maakt niet uit of je een rug-, buik- of zijslaper bent. Met dit kussen slaap je altijd goed. Door de perfecte verdeling van het lichaamsgewicht draagt dit kussen bij aan een gezonde bloedomloop en soepele spieren en gewrichten.


Dit kussen heeft een extra verkoelend effect. De ventilatieband zorgt er namelijk voor dat je niet de hele avond ligt te zweten op je kussen. Het kussen heeft een kern dat is gemaakt van 100% memory foam en een buitenkant gemaakt van zacht katoen. De buitenhoes is hypoallergeen, afneembaar en wasbaar. Dit kussen heeft een afmeting van 60 x 40 x 12 cm.

Specificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8715342025421
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1200.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten