AEG (83)

AEG

AEG is op het gebied van huishoudelijk apparatuur een fantastisch merk. Met producten zoals wasmachines, stofzuigers en vaatwassers in het assortiment kunnen ze de consument van A tot Z bedienen. Ben je je aan het oriënteren op nieuwe huishoudelijke apparatuur in huis? Dan raden we je zeker aan om het assortiment van AEG eens te bekijken. Ontdek het AEG aanbod op Blokker.nl!

Over AEG

AEG werd in 1883 opgericht door Emil Rathenau, die enkele patenten van Thomas Edison had gekocht. Oorspronkelijk begon het bedrijf als DEG (Deutsche Edison-Gesellschaft für angewandte Elektrizität), maar in 1887 werd dit veranderd in AEG (Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft). Het Duitse bedrijf produceert sindsdien elektrische en elektronische onderdelen en apparaten, zoals witgoed en keukenapparatuur.

AEG staat voor innovatie. Het is de drijvende kracht achter de meest bekende uitvindingen voor het huishouden. Van het creëren van de eerste elektrische koelkast tot de eerste warmtepomptechnologie voor droogautomaten. Ze willen het ultieme gevoel van meesterschap in de keuken, het huis en bij wasgoedverzorging bieden. Ze spelen graag in op de toekomst, zodat de consument resultaten kan bereiken die niet alleen aan de normen voldoen, maar deze ook nog eens overtreffen. Al ruim 130 jaar onderscheiden AEG producten zich op de aspecten prestaties, functioneel design en kwaliteit.

Het assortiment van AEG

In het assortiment van AEG zijn uiteenlopende huishoudelijke apparaten te vinden. Het assortiment varieert van AEG wasmachines tot de AEG stofzuigers. Een paar populaire producten willen we graag even toelichten.

Eén van de meest bekende producten van AEG zijn de Ökomix wasmachines. De AEG Ökomix wasmachines zijn voorzien van koolborstelloze motor. Deze technologie zorgt ervoor dat de wasmachine energiezuiniger, stiller én duurzamer zijn. Ook niet onbelangrijk: ze hebben minder onderhoud nodig. Klinkt dit goed? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de AEG Lavamat L7FE86EW wasmachine. Op deze AEG wasmachine krijg je 2 jaar garantie. Wil je een nieuwe wasmachine kopen? Door de zeer tevreden klanten van AEG in Nederland behoren AEG wasmachines volgens veel mensen tot de beste wasmachines die verkrijgbaar zijn.

Keuken aan het verbouwen en daarom op zoek naar nieuwe keukenapparaten? Bij AEG ben je aan het juiste adres voor onder andere inbouw koelkasten, inbouw vriezers, inbouw vaatwassers en inbouw magnetrons. Daarnaast kun je ook kiezen voor een mooi fornuis met inductie kookplaat, zoals het AEG CIB6640ABM fornuis. Liever een keramische kookplaat? Dan zou je kunnen kiezen voor de AEG HK634060XB elektrische kookplaat.

Service van Blokker

Of je nou op zoek bent naar stofzuigers zonder zak, stofzuigers met zak of vrijstaande vaatwassers: het assortiment van AEG is ontzettend breed. Blokker biedt een groot deel van dit assortiment aan, waardoor jij kunt slagen voor hoogwaardige AEG producten.

Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen. Bij Blokker profiteer je van gratis verzending bij bestellingen vanaf €30,-. Daarnaast kun je ook een snelle levering rekenen, want bij veel producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis.