Altrex (5)

Altrex

Veilig klussen op een hoger niveau doe je met de trappen van Altrex. Altrex omschrijft dit zelf als: “veiligheid op de bovenste trede”. Klimoplossingen van Altrex geven je een veilig gevoel. Enkel oploopbaar of dubbel oploopbaar, een trap voor thuis of in de bouw; elke trap in het Altrex assortiment is ontworpen voor veiligheid. Ontdek Altrex trappen en ladders bij Blokker.nl!

Over Altrex

Altrex werd in 1950 in Rijswijk opgericht door de heren Stedehouder en Bijlo. Door de achternamen van de heren te combineren, werd het bedrijf onder de naam ‘Bijstede’ gestart. Na internationale groei werd het tijd voor een nieuwe merknaam en gingen ze verder onder de naam ‘Altrex’. Al meer dan 65 jaar lopen ze voorop in klimoplossingen en zijn daarbij altijd op zoek naar vernieuwing. Altrex staat al jarenlang garant voor veiligheid, verantwoordelijkheid én innovatie.

Het Altrex assortiment

Altrex biedt een ruim aanbod klimmateriaal voor professioneel gebruik én gebruik in huis. In het brede assortiment vind je onder andere trappen en ladders die op iedere hoogte aanvoelen als vaste grond onder je voeten. Het Altrex assortiment past bij elke vraag en iedere klus: van een kleine thuisklus tot een groot project. Met Altrex ben je altijd veilig op hoogte. Op zoek naar een ladder of trap? Dan ben je bij Altrex aan het juiste adres! Bij Blokker verkopen wij enkel de ladders en trappen voor huishoudelijk gebruik.

Bij het klussen in huis zou de Altrex Lima huishoudtrap goed van pas komen! Meer op zoek naar een trappetje dat je helpt om spullen te pakken die nét buiten handbereik liggen? Dan is de Altrex Cromato Silver 2 huishoudtrap een geschikte oplossing. Wil je het iets hogerop zoeken en heb je daarvoor een telescopische ladder nodig? Dan kun je de Altrex TL Smart Up Easy 1x11 telescopische ladder goed gebruiken.

Service van Blokker

Altrex ladder of trap nodig? Bekijk dan het assortiment Altrex trappen en (telescopische) ladders bij Blokker.nl. Al meer dan 65 jaar staat Altrex voor veiligheid, verantwoordelijkheid en innovatie.

Bij Blokker profiteer je van gratis verzending bij bestellingen vanaf €30,-. Daarnaast kun je ook een snelle levering rekenen, want bij veel producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis. Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.