AquaBeads (16)

Aquabeads

Speelgoed is er in alle soorten en maten, maar de sets van Aquabeads verdienen toch wel een speciale vermelding. Deze speelkralen zijn heel bijzonder en dat is ook de reden dat ze zo geliefd zijn onder kinderen van alle leeftijden. Wie wil er nu niet zelf allerlei creaties maken met de hobbykralen, knutselpakketten en waterkralen van Aquabeads? In ons assortiment vind je heel wat verschillende sets om uit te kiezen. Heb je iets moois gezien voor je kind of als cadeau? Bestel dan direct online in onze webshop. Wij bezorgen jouw nieuwe Aquabeads-product gratis bij je thuis als de bestelwaarde minimaal € 40,- is. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan heb je morgen je bestelling al in huis!

Voor elk wat wils met Aquabeads

Het principe van Aquabeads is heel simpel: je legt de verschillende kralen neer in een bepaald patroon, je sproeit er water op en je creaties plakken meteen. Doordat er verschillende sets zijn met diverse thema’s, is er voor elk wat wils te vinden bij Blokker. Wil je zeker weten dat je het juiste speelgoed koopt? Selecteer aan de linkerkant van de pagina op het aantal beoordelingssterren dat het product minimaal moet hebben voor je. Ook het materiaal, de kleur en de gewenste prijs van het product kun je hier selecteren. Zo vind je vanzelf het Aquabeads-product dat bij jou past.

Bestel je speelgoed direct online

Misschien vind je een deel van het Aquabeads-assortiment ook in één van onze winkels. Je kunt de winkelvoorraad in de dichtstbijzijnde Blokker-winkel meteen zien bij de producten in onze webshop. Maar je kunt ook online bestellen. Gebruik de beoordelingen in onze webshop om het beste speelgoed te vinden. Kies je product, betaal online en wij bezorgen hem zo snel mogelijk bij je thuis. Ben je na aankoop toch niet tevreden met je product? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!