BABY born (62)

BABY born

Al sinds 1991 is BABY born een regelrechte hit. Direct na de introductie van BABY born waren kinderen fan. Onze BABY born poppen collectie is voor veel ouders ook een perfecte manier om je kind voor te bereiden op de komst van een baby broertje of zusje. BABY born kan namelijk eten, drinken, plassen, badderen, huilen, slapen en bewegen. Lekker moedertje of vadertje spelen zal je kleine voorbereiden op de komst van een baby. BABY born is verkrijgbaar in drie kleuren en met tientallen accessoires. Hierdoor is je kind nooit uitgespeeld met deze pop, waarvan er al meer dan 20 miljoen wereldwijd zijn verkocht!

Spelen met de BABY born

BABY born is snel gegroeid. Het gevolg? Een assortiment voor verschillende leeftijden. Met de levensechte functies en diverse BABY born kleding blijft je kiddo de hele dag bezig. En wat ook handig is, is dat je van alles voor kunt doen met de BABY born. Leren om je kleine zindelijk te maken? BABY born kan al plassen op het potje, nu je kleine meid of man nog! Tegenwoordig verkopen we BABY born girls en BABY born boys met bijpassende BABY born kleding. De pop is dan ook niet alleen maar voor meisjes.

Door de verschillende BABY borns is er altijd een pop die bij de leeftijd past. Van de BABY born First Love pop, de New Born Baby pop, tot de BABY born interactieve babypop. Het is dan ook geen wonder dat er al meer dan 20 miljoen BABY born poppen zijn verkocht sinds de introductie in 1991!

Service van Blokker

BABY born kopen? Dat doe je eenvoudig én snel bij Blokker.nl! Van BABY born bad, BABY born regendouche tot en met BABY born kleding, we hebben in ons assortiment alles van BABY born. Het is het perfecte cadeau voor verjaardagen en kerst. De BABY born komt ook vaak terug op het verlanglijstje!

Bij Blokker kun je veilig betalen met de betaalopties iDeal, creditcard en AfterPay. Bij een bestelling boven de €30,- krijg je van ons altijd een gratis verzending. Wil je meer weten over onze BABY born collectie? Kijk snel verder! Heb je daarnaast nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag! Bekijk ook onze Blokker folder voor de leukste acties en nieuwe artikelen.

Naast BABY born hebben we nog veel ander leuk speelgoed, Barbies, poppen en spelletjes voor jong en oud!