BaByliss (50)

BaByliss

Een avondje uit begint met de stylingproducten van BaByliss. BaByliss is er al meer dan 50 jaar voor iedereen die stijlvol haar wil creëren met stylingtools. Met de producten van BaByliss kunnen vrouwen én mannen op eenvoudige manier thuis de mooiste looks creëren. Daardoor houd jij meer tijd over voor andere zaken. Benieuwd naar de stylingproducten van BaByliss? Bekijk het ruime assortiment van Blokker.nl.

Het verhaal van BaByliss

BaByliss ontstond in de jaren ‘60 met de passie van de Franse kapper René Lelièvre. Aan de Avenue Emile Zola in Parijs runde hij een kapsalon. Daar ontwikkelde hij als eerste een elektrische krultang en richtte hij BaByliss op. De muse van René Lelièvre was Brigitte Bardot, de twee B’s in de naam van BaByliss vormen dan ook een knipoog naar dit stijlicoon.

Niet alleen de elektrische krultang is een innovatief ontwerp van BaByliss. Het merk ontwikkelde als eerste een föhn met AC-motor. Daarnaast kwamen ze in 2015 met een nieuwe innovatie; een digitale föhn. De sensor föhn die in 2017 uitgebracht werd, hoort ook thuis in het rijtje innovaties van BaByliss.

BaByliss wil voortdurend innoveren en luistert daarbij altijd naar de wensen van de klanten.

BaByliss voor vrouwen

BaByliss is het premium merk voor stylingtools die voor iedere gelegenheid het mooiste beautyresultaat bieden. Met BaByliss stylingproducten heb je je haar in een handomdraai in model. Droogt jouw haar pluizig op of heb je last van kroeshaar? Met een BaByliss föhn droog je je haren glad, glanzend én snel. Vervolgens haal je een BaByliss krultang of BaByliss stijltang tevoorschijn om het in model te brengen. Houd je van multitasken? Dan kun je met de BaByliss krulset alvast je krullen indraaien en tegelijkertijd je outfit bij elkaar zoeken of make-up doen. In tijdnood? Met een BaByliss föhnborstel stijl en droog je je haren tegelijkertijd! Daardoor houd je meer tijd over voor andere zaken.

BaByliss voor mannen

In het assortiment van BaByliss vind je niet alleen stylingproducten voor vrouwen. BaByliss for Men is dé specialist op het gebied van styling voor mannen. Met tondeuses, baardtrimmers, precisietrimmers en neus- en oortrimmers is er voor iedere man wat wils.

De scheerproducten blinken uit door de precisie en de scherpte van de messen. Het slijpen van de messen is de expertise van BaByliss. Daarnaast worden er enkel hoogwaardige materialen gebruikt die een lange levensduur hebben. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de motor van de tondeuses. BaByliss for Men heeft een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige, krachtige en innovatieve producten.

Service van Blokker

De diverse stylingtools van BaByliss maken het mogelijk om iedere gewenste look te creëren. Het is daarom geen wonder dat je in het badkamerkastje van veel vrouwen een BaByliss krultang of BaByliss stijltang vindt. Ontbreekt deze nog in jouw kast en wil je daarom één van de producten van BaByliss kopen? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Blokker.nl.

Bij ons profiteer je van snelle levering en gratis verzending bij een bestelling vanaf €30,-. Bij veel BaByliss stylingtools geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis. Heb je nog vragen over bijvoorbeeld een stijltang of krultang BaByliss? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij adviseren je graag! Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden.