Beko (13)

Beko

Al jaren kun je bij Blokker terecht voor de witgoed producten van Beko. Beko, wat van origine het eerste Turkse witgoedmerk is, is erg gewild bij moderne huishoudens en maakt prachtige producten. Of je nu gaat voor een Beko wasmachine, Beko koelkast, Beko vaatwasser, Beko koelvriescombinatie Beko gasfornuis of Beko vriezer, met de producten van Beko weet je dat je gaat voor kwaliteit! De producten van Beko maken het koken, wassen en vriezen een stuk makkelijker! Bekijk nu het ruime assortiment Beko artikelen van Blokker.

Beko bij Blokker

De Beko machines zorgen ervoor dat het huishouden een feestje wordt. Als je op zoek bent naar een innovatief product voor een betaalbare prijs, zit je bij de producten van Beko altijd goed! Beko onderscheidt zichzelf van producten van andere merken met de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Zonder dat je inlevert op functies en mogelijkheden, zijn de Beko concepten erg betaalbaar! Het bedrijf Beko staat voor vooruitgang door empathie, innovatie en het ontwikkelen van slimme oplossingen die aansluiten op de behoefte van de klant.

Dat je niet hoeft in te leveren op kwaliteit bij dit goed geprijsde merk, bewijst Beko met innovatieve en gepatenteerde technologieën in hun machines. Wat dacht je van een wasmachine met AquaFusion technologie, waarmee je direct op jouw energiekosten bespaart? Of van koelkasten met Blue Light technologie om je etenswaren 2 keer zo lang vers te houden? De Beko techniek is al vaak in de prijzen gevallen zoals “beste koop” in 2014 en 2016. Ga jij binnenkort ook voor een Beko wasdroger, Beko warmtepompdroger of Beko vaatwasser? De producten van Beko zijn naast innovatief ook nog eens super makkelijk te gebruiken. Een wasje doen doe je gemakkelijk met een Beko wasmachine. Maar Beko blinkt helemaal uit met zijn keuken apparatuur als de Beko koelkast, Beko vrijstaande vaatwassers, Beko koelvriescombinatie, Beko vriezer of het beko gasfornuis.

Geschiedenis van Beko

Beko, wat is opgericht in 1954, is een van oorsprong Turks bedrijf. Beko maakt huishoudelijke elektronica en apparatuur met unieke voordelen! Beko behoort tot een van de grote en bekende merken als het gaat om witgoed producten. Vooral de koelkasten en wasmachine van Beko zijn in Europa razend populair! Maar ook buiten Europa is Beko een veel terugkomende naam. Na overname van het Duitse Grundig en het Turkse Vestel is de Beko coöperatie uitgegroeid tot een marktleider in meer dan 130 landen.

Service van Blokker

De innovatieve producten van Beko koop je natuurlijk bij Blokker. Blokker heeft alles als het gaat om huishoudelijke apparaten. Daarnaast bestel je de Beko producten gemakkelijk online op Blokker.nl en profiteer je van gratis bezorging en snelle levering! Jouw Beko producten online bestellen? Dat doe je op Blokker.nl!