Beurer (273)

Beurer

Beurer’s tagline is: “No. 1 health care brand in Europe”. Het merk is dan ook al sinds 1919 bezig met gezondheid en welzijn. Hun innovatieve artikelen werken onder andere met warmtetechnologie. Door de jaren heen werd het aanbod voortdurend uitgebreid en inmiddels zijn ze marktleider bij onder andere de personenweegschalen en bloeddrukmeters. Beurer staat dus voor kwaliteit. Maar wist je ook dat Beurer onder andere ook massageapparaten en wake-up lights verkoopt?

Warmte- en lichttechnologie

Opstaan is voor velen niet leuk. Kies voor een lichtwekker van Beurer en word stapsgewijs wakker met de simulatie van zonlicht. Deze wekker met licht zorgt ervoor dat je meer uitgerust wakker wordt. De Beurer Wake Up Light heeft trouwens ook een FM-radio. Opstaan met een rothumeur wordt dus snel verleden tijd! Een wake up light van Beurer helpt je door jouw winterdip met lichttherapie! Naast lichttherapie verkoopt Beurer ook producten met lichttechnologie, zoals het Beurer IPL assortiment. Dit assortiment vermindert ongewenste beharing door middel van lichtimpulsen.

Beurer verkoopt ook veel producten die werken met warmtetechnologie. Zo is er het massageapparaat Beurer MG21 infrarood massage en de Beurer IL50 Infrarood warmte straler. Deze warmtestraler kun je gebruiken als je verkouden bent of last van spierpijn hebt. Een digitale timer zorgt voor automatische uitschakeling. En natuurlijk kun je ook gewone infrarood lampen kopen.

De best verkochte producten van Beurer

Weegschalen van Beurer Beurer is ontzettend bekend om z’n weegschalen. Of je nu op zoek bent naar een keukenweegschaal, een personenweegschaal of een babyweegschaal, Beurer heeft wat je zoekt. De bekendste Beurer weegschaal is vast de Beurer personenweegschaal. Het Beurer assortiment is ontzettend uitgebreid, zo kun je kiezen voor een neutrale weegschaal, een diagnostische weegschaal of een weegschaal met een leuke afbeelding van bijvoorbeeld Parijs er op. Een Beurer keukenweegschaal is ook een must bij het kokerellen. Wat dacht je van een hip retromodelletje, zoals de Beurer keukenweegschaal Ice-Cream? Bloeddrukmeters van Beurer Heb je een bloeddrukmeter nodig? Dan ben je bij Beurer aan het juiste adres. Met de Beurer bloeddrukmeters houd je belangrijke informatie over je bloeddruk bij. Beurer verkoopt ook andere meettoestellen, zoals de pulsoximeter Beurer Po. Hiermee kun je onder andere de arteriële zuurstofverzadiging en de hartslagfrequentie meten. Shiatsu-massagekussens Op gebied van gezondheid is Beurer een grote speler. Ze vinden het dan ook belangrijk om gezondheid eenvoudig te maken. Dit kan met een shiatsu massage kussen. Kies een kussen met roterende massageknoppen en geniet!

Andere Beurer aanraders

Enkele andere topproducten uit het complete assortiment van Beurer die we je nog willen aanraden om eens te bekijken zijn de Beurer MG16, een mini massage apparaat en de Beurer MP41, een manicure- en pedicureset voor beginners en professionals.

Service van Blokker

Gezondheid en welzijn is makkelijk met Beurer. Wil je die infraroodlampen wel eens proberen of denk je eerder aan een shiatsu massage kussen? Bij Blokker.nl profiteer je van gratis verzending bij bestellingen vanaf €30,-. Bij veel van onze producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis. Handig, toch? Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.