Black & Decker (129)

Black & Decker

Als er één categorie is waar veel producten van Black & Decker in de online shop van Blokker vertegenwoordigd zijn, dan is dat wel die van huishoudelijke apparaten. Met de diverse apparaten van Black & Decker maak je je leven een stuk makkelijker en klaar je elke klus in een zeer korte tijd. Van zaklampen tot aan waterkokers en alles wat daartussen zit: in ons assortiment met producten van Black & Decker vind je precies wat je nodig hebt. Bestel het apparaat van je voorkeur direct online in onze webshop en wij bezorgen het vervolgens gratis bij je thuis. Tenminste, als de bestelwaarde minimaal € 40,- is. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan heb je morgen je bestelling al in huis!

Welk apparaat van Black & Decker kies jij?

Met de kruimeldieven en steelstofzuigers van Black & Decker klaar je elke schoonmaakklus in huis. Datzelfde geldt voor de praktische stoomreinigers van dit merk. Wil je je autobanden oppompen of heb je een luchtcompressor om andere redenen nodig? Ook die vind je in ons assortiment van Black & Decker-producten terug. Wil je er zeker van zijn dat je een product kiest met goede beoordelingen van gebruikers? Filter dan aan de linkerkant van de pagina met hoeveel sterren jouw product minimaal beoordeeld moet zijn. Ook de kleur en de prijs kun je hier gemakkelijk aangeven. Zo komt vanzelf het product van Black & Decker dat goed bij je past in beeld.

Bestel direct online

Check de winkelvoorraad in onze Blokker-winkels om je apparaat van Black & Decker met eigen ogen te aanschouwen. Of bestel hem gemakkelijk en direct online. Nadat je een keuze hebt gemaakt op basis van je wensen en de beoordelingen in onze webshop, wordt jouw product gewoon zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd. Ben je na ontvangst van je aankoop toch niet tevreden? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!