Bosch (203)

Bosch

De producten van Bosch zijn in ieder huis te vinden. Van Bosch gereedschap tot Bosch home producten, de hoge kwaliteit Bosch artikelen zijn echte aanraders. Schoonmaken, je tuin onderhouden of klussen; dat doe je met Bosch. Vandaag je Bosch bestelling voor 22.00 uur besteld, dan heb je producten in sommige gevallen morgen al in huis!

Het Bosch assortiment

Veel mensen hebben een Bosch apparaat in huis, maar weten niet wat Bosch allemaal te bieden heeft. De bekendste lijnen uit de Bosch collectie zijn Bosch Professional en Bosch Home. Bosch Professional bestaat voornamelijk uit Bosch gereedschap. Bosch Home bestaat uit Bosch wasmachines, Bosch stofzuigers, Bosch waterkokers, Bosch koelkasten, Bosch vaatwassers en nog veel meer. Allemaal voorzien van de hoge kwaliteit die Bosch sinds jaar en dag levert.

Onze favorieten? Dat moeten toch wel het Bosch Fijnspuitsysteem, de Bosch Stofzuiger Compaxx en de Bosch Staafmixer MSM7160 zijn!

De geschiedenis van Bosch

Bosch bestaat al sinds 1886! Robert Bosch startte toen de “Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek” in Stuttgart. Het bedrijf levert tegenwoordig consumentenproducten, industriële technologie, energie- en bouwtechnologie en automobiel technologie. Het bekendste onderdeel van de firma Bosch zijn natuurlijk de consumentenproducten. Op dit moment bestaat de Bosch Groep uit meer dan 450 ondernemingen in ongeveer 60 landen. Meer dan 290.000 medewerkers werken voor de verschillende ondernemingen van de Bosch Groep.

Service van Blokker

Bosch kopen? Dat doe je op Blokker.nl! Van een prachtige Bosch combimagnetron tot een hoge kwaliteit Bosch vaatwasser. Bij sommige Bosch producten geldt: vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!