Brita (28)

Brita

Ben je op zoek naar nieuwe waterkannen of drinkflessen? Dan is Brita het merk voor jou. Kies bij Blokker uit tientallen verschillende soorten en je vindt ongetwijfeld je ideale variant. Ook waterfilterkannen en losse waterfilters hebben we voor je. Kies voor goede kwaliteit voor een goede prijs met de producten van Brita. Gevonden wat je zocht? Bestel dan direct online in onze webshop. Wij bezorgen jouw nieuwe Brita-product gratis bij je thuis als de bestelwaarde minimaal € 40,- is. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan heb je morgen je bestelling al in huis!

Stijlvolle en praktische producten van Brita

Eerlijk is eerlijk: een waterkan koop je niet in eerste instantie omdat hij zo mooi is. Je wilt hem gebruiken, dus hij moet vooral praktisch zijn. Het design van de kannen die Brita biedt is gelukkig heel gebruiksvriendelijk. Maar tegelijkertijd zien ze er ook heel stijlvol uit. Een win/winsituatie dus. Heb je nog specifieke wensen voor je nieuwe water(filter)kan? Selecteer aan de linkerkant van de pagina op het aantal beoordelingssterren dat het product kreeg van anderen. Ook het materiaal, de kleur en de gewenste prijs van het product kun je hier selecteren. Zo vind je vanzelf het Brita-product dat bij jou past.

Bestel nu jouw waterkan online

Heb je in één van onze winkels al een Brita drinkfles of waterkan gezien? Daar hebben we een kleine selectie staan. Controleer eerst de winkelvoorraad in de dichtstbijzijnde Blokker-winkel bij de producten in onze webshop. Online bestellen betekent meer keuze én meer snelheid. Gebruik de beoordelingen in onze webshop om de beste keuze te maken. Kies je product, betaal online en wij bezorgen hem zo snel mogelijk bij je thuis. Ben je na aankoop toch niet tevreden met je product? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!