Chicco (52)

Chicco

Chicco is al meer dan 60 jaar lang een bekende naam voor (aanstaande) ouders. De passie van het merk is om leuke en veilige producten voor baby’s en kleuters te maken, die een antwoord vormen op de behoeften van ouders. Zo groeit jouw kleine schat op met de allerbeste producten en een lach op het gezicht! Elk Chicco product wordt bovendien getest op veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. En wedden dat jouw kindje ontzettend veel plezier beleeft met bijvoorbeeld de Chicco dino met licht en geluid?

Chicco beter slapen

Laten we eerlijk zijn: als je baby niet doorslaapt, dan kan dat hels zijn. Gelukkig heeft Chicco een assortiment producten waarmee jouw baby hopelijk als een roosje slaapt! Een klassieker is de Chicco Goedenacht Maan met lichteffecten en zachte muziekjes. Hang de maan vast aan het bedje en zie hoe jouw kindje wegdommelt bij de geluiden van de Chicco goedenacht … Een ander leuk Chicco baby product is de Next 2 Stars first dreams, een projectielamp in het roze of blauw, waarvan de geluidssensor licht en muziek activeert wanneer je kindje begint te huilen. Ook ideaal als waaklampje!

Chicco baby speelgoed

Artikelen van Chicco zijn er niet alleen om te slapen, maar ook om te spelen! Of je nu op zoek bent naar een leuk speeltje voor je eigen kind of een cadeautje, met Chicco speelgoed scoor je sowieso. Er is baby speelgoed voor verschillende leeftijdscategorieën. Zo zijn baby’s vast fan van de Chicco Play & Grow 4-in-1 babygym, die de ontwikkeling van je baby stimuleert. De babygym heeft licht en geluid, je kleintje kan leren grijpen naar de hangende onderdelen en er kan op de knopjes gedrukt worden. En als jouw kleine schat de eerste stapjes zet, dan kan de babygym ook als loopwagentje worden gebruikt. Als jouw kindje van schattige diertjes houdt, dan raden we de Chicco Dogremi en de Baby Rodeo aan. De Dogremi is een schattig hondje met een afstandsbediening en de Baby Rodeo is een hobbelpaard voor kinderen vanaf 12 maanden.

Service van Blokker

Shop online de leukste Chicco baby-artikelen bij Blokker.nl! Bij veel van de producten van Blokker.nl geldt: als je vóór 22.00 uur bestelt, dan heb je de producten morgen in huis. Bovendien geniet je bij bestellingen vanaf €30,- van snelle levering en gratis verzending. Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.