Curver (241)

Curver

Curver is het meest bekende huishoudmerk op het gebied van opbergboxen, prullenbakken en voorraaddozen. Curver heeft slimme opbergoplossingen om je huis te organiseren. Ze snappen als geen ander dat het op orde houden van je huis geen gemakkelijke taak is. Daarom produceert het Nederlandse merk al sinds 1949 boxen, bakken en dozen om alles in huis een plekje te geven. Bekijk het assortiment Curver bij Blokker.nl.

Opruimen met Curver

Of het nou gaat om het opruimen van je keuken, badkamer of slaapkamer… Curver heeft er een oplossing voor! Ze bieden een brede range aan kunststof huishoudelijke producten, zoals kunststof opbergboxen, decoratieve boxen, afvalbakken, afdruiprekken, vershouddozen, etc. In bijna ieder huishouden vind je wel een Curver product. Curver producten zijn niet alleen praktisch, ze hebben ook een mooie vorm. Daardoor staat het nét wat leuker in je huis.

Wist je dat Curver zelf een milieuverantwoorde lijn heeft? Deze lijn heet Curver Ecolife. De Curver Ecolife serie is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en is milieuverantwoord vervaardigd. Tijdens het productieproces wordt de CO2 uitstoot verminderd, de energie bespaard en kunnen grondstoffen worden hergebruikt.

Curver opbergboxen

De meeste bekende opbergboxen van Curver zijn de Uniboxen. De Curver Unibox is een lichtgewicht opbergbak die stevig en stapelbaar is. Er zijn twee uitvoeringen verkrijgbaar: de Curver Unibox classic en de Unibox New Generation. De Unibox classic heeft strakke lijnen, terwijl de 2nd Generation ronde vormen heeft. Beide boxen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Deze stapelbare opbergbox is gemakkelijk schoon te maken, doordat ze gemaakt zijn van kunststof.

Liever een opbergbox op wieltjes, zodat je niet met zware boxen hoeft te sjouwen? Kies dan voor de Curver Click'n Fit opbergbox. Een opbergbox van Curver komt altijd van pas!

Curver afvalbakken

Naast de Curver opbergboxen staat Curver ook bekend om de afvalbakken. De Curver afvalbak is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een handige pedaalemmer, maar ook voor de eenvoudige Click It afvalbak. De afvalbakken zijn in diverse uitvoeringen gemaakt. Van luxe afvalbakken tot eenvoudige afvalbakken.

Overige Curver producten

De Curver manden, opbergboxen en prullenbakken zijn het meest bekend, maar Curver biedt nog meer oplossingen in het huishouden. Je kunt bijvoorbeeld ook slagen voor een Curver knit wasmand, Curver naaidoos en Curver style wasmand. Wil jij je manden en bakken zo hoog mogelijk opbergen, zodat ze uit het zicht zijn? Dan kan een Curver opstapje daarbij helpen!

Ook aan dieren wordt gedacht! Curver biedt zeer handige producten voor iedereen met huisdieren. Dit is de zogenoemde Curver Petlife serie. Deze serie bestaat onder andere uit de handige Curver kattenbak, hondenmand, vershouddozen voor dierenvoer en voedselcontainers.

Service van Blokker

Wil jij één van de handige producten van Curver kopen? De kunststof Curver producten komen altijd van pas. De slogan van het Nederlandse merk is niet voor niets: Designed by people for people. Ontdek de handige kunststof huishoudelijke producten van Curver.

Bij Blokker kun je rekenen op snelle levering en gratis verzending bij bestellingen vanaf €30,-. Bij veel producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis.

Heb je vragen over onze service? Lees dan onze veelgestelde vragen.