DeLonghi (63)

De’Longhi

De’Longhi werd in 1902 opgericht door de gelijknamige familie, in de stad Treviso in Italië. In de beginjaren was De’Longhi vooral gekend om z’n radiators en airco’s, maar snel werd het merk ook beroemd door de befaamde De’Longhi espressomachines, zoals die van de Artista Series of de samenwerking met Nespresso. Velen kiezen dan ook voor De’Longhi koffie voor hun dagelijkse portie cafeïne. Als ook jij die echte De’Longhi-ervaring eens wilt proberen of als je op zoek bent naar een ander De’Longhi apparaat, dan zit je bij Blokker goed.

De lekkerste koffie van De’Longhi

Zin in een heerlijke kop koffie? Zo’n koffie die je doet wegdromen, waardoor je even op een zonnig terras in Italië zit? Neem dan eens een kijkje naar het aanbod van De’Longhi! De bekendste koffiemachine is waarschijnlijk de De’Longhi espressomachine. Met deze espressomachine maak je de heerlijkste espresso’s en cappuccino’s in een handomdraai. De’Longhi heeft espressomachines met een moderne look, maar ook met een retro look. Van welke De’Longhi espressomachine gaat met jouw hart sneller kloppen? De De’Longhi espressomachines werken met automatische uitschakeling, erg handig als je snel de deur uit moet! In het assortiment van De’Longhi vind je zowel volautomatische espressomachines als normale espressomachines.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een normale De’Longhi koffiemachine. Met een De’Longhi koffiezetapparaat geniet je optimaal van jouw kopje gewone koffie. Met het koffiezetapparaat Intensa ECAM 23.210.B kun je twee kopjes tegelijk zetten en kiezen voor versgemalen koffie of filterkoffie.

De’Longhi heeft natuurlijk ook apparaten waarbij je jouw Nespresso cups kunt gebruiken. Haal jouw favoriete cups in huis en geniet van een kop cappuccino of latte macchiato na één druk op de knop. Hecht jij belang aan eenvoudige bediening én snel kunnen genieten van jouw favoriete koffie? Dan is een Nespresso machine wat voor jou.

Waterkokers van De’Longhi

In het assortiment van De’Longhi kun je ook een nieuwe waterkoker kopen. Zo heb je snel heet water voor je kop thee. We wijzen je graag eens op de De’Longhi waterkoker Icona, een elegante waterkoker met het retro design van de jaren ‘50. Deze wil je niet in de kast bewaren, maar gewoon op jouw keukenblad uitstallen!

Meer van De’Longhi

Alhoewel het merk De’Longhi voor veel mensen onlosmakelijk verbonden is met koffie en thee, zijn dat niet de enige apparaten die De’Longhi maakt. Wist je dat De’Longhi onder meer ook conventorkachels en olie-radiators verkoopt? In het De’Longhi-aanbod van Blokker.nl kun je onder andere ook ventilatorkachels, friteuses, broodroosters en multicookers vinden.

Service van Blokker

Geïnteresseerd in de producten van De’Longhi? Bij Blokker.nl geniet je na aankoop van je De’Longhi PrimaDonna of ander De’Longhi apparaat van gratis verzending bij bestellingen vanaf €30,-. Bij vele producten geldt ook: vóór 22.00 uur besteld, is morgen in huis. Voor vragen over onze service verwijzen we je graag naar onze veelgestelde vragen.