Dirt Devil (1)

Dirt Devil

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve stofzuiger van een betrouwbaar merk, dan is de Dirt Devil echt iets voor jou. De stofzuigers van Dirt Devil staan bekend om hun stofzuigers van goede kwaliteit en luxe design. In Amerika en Duitsland is Dirt Devil zelfs marktleider op het gebied van stofzuigers. Dus wanneer jij genoeg hebt van al die kruimels in jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor, en een mooie zakloze stofzuiger wenst, neem dan een kijkje in ons ruime assortiment en kies de perfecte Dirt Devil stofzuiger uit.

Stille Dirt Devil stofzuigers

Stofzuigen, het staat waarschijnlijk niet in jouw top tien van favoriete bezigheden, maar met de Dirt Devil stofgzuigers wordt deze bezigheid een stuk aangenamer. Bekijk de Dirt Devil steelstofzuiger Blade DD-777-2 zonder zak bijvoorbeeld. Deze bijzondere stofzuiger is niet alleen heel praktisch, maar ziet er door het luxe design ook nog eens erg uniek uit. Daarnaast heeft heeft de stofzuiger een stevige zuigkracht waardoor hij geen kruimels zal achterlaten. Je kunt ook kiezen voor de Dirt Devil Stoomreiniger. Nadat jij al het stof en de achtergelaten kruimels opgezogen hebt met een Dirt Devil stofzuiger, kun je de overige viezigheid wegstomen met de stoomreiniger. De kleur van het product is blauw met wit, dit geeft de Dirt Devil stoomreiniger een frisse uitstraling. Een unieke uitkomst!

Dirt Devil Robotstofzuigers

In een tijd waarin de dagelijkse handelingen steeds meer geautomatiseerd worden kan de stofzuiger natuurlijk niet achterblijven. Dirt Devil heeft daarom een robotstofzuiger ontworpen die jouw ruimte schoonmaakt zonder dat je erbij hoeft te blijven. Bekijk de Dirt Devil Robotstofzuiger Fusion bijvoorbeeld. Deze stoere zwarte robotstofzuiger heeft drie sterke sensoren waardoor hij niet in een trappengat zal vallen of tegen iets zal aanbotsen. Je kunt ook gaan voor de Dirt Devil Robotstofzuiger M16 tracker. Deze mooie robotstofxuiger kan wel 45 minuten achtereen stofzuigen zodat jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor weer helemaal spik en span is.

Dirt Devil stofzuigerzakken

Dirt Devil heeft verschillende stofzuigers zonder zak. Echter, er zijn ook nog steeds modellen stofzuigers met stofzak, zoals de Dirt Devil Stofzuiger Rebel 76 bijvoorbeeld. Voor deze stofzuigers heeft Dirt Devil een aantal opties. Bekijk de Dirt Devil Stofzuigerzakken Rebel. Deze microvezel stofzuigzakken verzamelen al jouw stof en kruimels en houden ze vervolgens goed bij elkaar. Daarnaast zijn de zakken makkelijk te verwisselen. Hoogpolig tapijt, laagpolig tapijt of harde vloeren, het maakt niets uit hoe de ondergrond eruit ziet, de Dirt Devil stofzuigerzakken zijn super stevig en sterk.

Service van Blokker

Draadloze stofzuiger kopen? Bij Blokker vind je verschillende Dirt Devil stofzuigers die jou een handje kunnen helpen bij het schoonmaken van jouw huis. Van draadloze stofzuigers tot robotstofzuigers en van stofzuigers met zak tot tot stofzuigers zonder zak, in onze webshop vind je een groot assortiment aan stofzuigers zodat er voor iedereen iets tussen zit.

En wanneer je vragen hebt over onze service, dan verwijzen wij jou graag door naar de veelgestelde vragen pagina. Weet jij nog niet welk type stofzuiger het beste bij jouw houten vloer past? Neem dan snel een kijkje tussen onze stofzuigers en kies de perfecte Dirt Devil voor bij jou thuis. Op zoek naar een leuke aanbieding? Stofzuigers, en nog vele andere aanbiedingen, vind je in onze outlet.