Douwe Egberts (76)

Douwe Egberts

Veel Nederlanders staan ‘s ochtends vroeg op met een kopje Douwe Egberts koffie. Douwe Egberts is de meest geschonken en gedronken koffie in Nederland. En wist je dat het al sinds 1753 bestaat? Begin je dag goed met lekkere koffie van Douwe Egberts. Daar word je wakker van! Bekijk het assortiment van Blokker.nl voor het uitgebreide Douwe Egberts aanbod.

Het ontstaan van Douwe Egberts koffie

Het merk Douwe Egberts (DE) is in 1753 ontstaan als klein kruidenierswinkeltje in Joure. Egbert Douwes en zijn vrouw Akke Thysses opende in 1753 een ‘winkel in koloniale waren’. Hier verkochten ze onder andere kruidenierswaren, chocolade en zuidvruchten. In 1780 werd de winkel overgedragen aan hun zoon Douwe Egberts, wiens naam het merk nog steeds draagt. Douwe Egberts hield zich vooral bezig met het bewerken van koffie, thee en tabak. Zo ontstond Douwe Egberts koffie. De klassieke zin van het koffiemerk is dan ook: “En dan is er koffie, Douwe Egberts, lekkere koffie”.

Ons assortiment Douwe Egberts

In ons assortiment Douwe Egberts kunnen de koffiezetapparaten van het merk natuurlijk niet ontbreken. Wij stellen je graag voor aan het Douwe Egberts Moccamaster koffiezetapparaat. Dit koffiezetapparaat is één van de meest populaire en bekende filterkoffie apparaten ter wereld. Kenners weten het allang: de beste koffie zet je zelf met een filter. Vul de Moccamaster met verse gemalen Douwe Egberts koffiebonen, zoals Douwe Egberts Gold/Dessert of Aroma Rood en word wakker met de geur van verse koffie. Koffie zonder kopje werkt natuurlijk niet en daarom vind je in ons assortiment de mooiste kopjes om jouw koffie ervaring te versterken. Kies jij voor de klassieke Douwe Egberts koffiekop of de moderne variant, zoals het dubbelwandige glas? Voor wie wel eens houdt van wat anders, kan ook kiezen voor de hippe Douwe Egberts Dutch Indigo mokken. In deze Dutch Indigo serie vind je prachtige kopjes en mokken met blauw en rode bloemenprints.

Het Douwe Egberts spaarprogramma

Wie al wat langer Douwe Egberts (DE) koffie drinkt, kent het beroemde Douwe Egberts spaarprogramma wel! Het Douwe Egberts spaarprogramma werd in 1924 geïntroduceerd en is één van de oudste spaarprogramma’s van Nederland. Zo’n 4,5 miljoen Nederlanders doen mee met de Douwe Egberts punten. Elke verpakking van je favoriete koffie- en theeproduct bevat waardepunten waarmee je kan sparen voor leuk en trendy koffie en thee assortiment. Ieder waardepunt is geld waard, zo spaar je voor korting of gratis cadeaus. Naast Douwe Egberts assortiment vind je ook leuke cadeaus van de merken SENSEO®, Pickwick en Philips. Je kunt je Douwe Egberts punten inleveren bij één van de Blokker winkels bij jou in de buurt of op Blokker.nl.

Service van Blokker

Wakker worden doe je met Douwe Egberts! Ontdek het ruime assortiment Douwe Egberts bij Blokker.nl. Bij ons kun je rekenen op een uitstekende service. Zo profiteer je bij bestellingen vanaf €30,- van gratis verzending. En bij veel van onze producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis. Vragen over onze service? Dan verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.