EKO (72)

EKO

Het merk EKO is toonaangevend als het aankomt op producten die met het weggooien van afval te maken hebben. Met een prullenbak of pedaalemmer van EKO haal je keer op keer een stijlvolle oplossing in huis. Bij ons heb je de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Zet voor jezelf je wensen en voorkeuren op een rijtje en bestel je artikel van EKO gemakkelijk in onze webshop. Wij bezorgen je aankoop gratis bij je thuis als de bestelwaarde minimaal € 40,- is. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan heb je je bestelling morgen al in huis!

De perfecte afvaloplossing

Als je je afval wilt weggooien, doe je dat natuurlijk het liefst in een stijlvolle prullenbak of pedaalemmer. Kies je voor een afvaloplossing van EKO dan is dat ook geen enkel probleem. Naast de normale prullenbakken kun je bij ons ook terecht voor tafelafvalbakjes en vuilniszakken van EKO. We helpen je graag bij het maken van je keuze. Maak daarom gebruik van het filter aan de linkerkant zodat je op onze website zelf een voorselectie kunt maken. Filter de EKO-producten dan op de criteria die jij belangrijk vindt. Zo kom je vanzelf bij de juiste afvaloplossing van EKO uit.

Direct online EKO-producten bestellen

Je kunt ervoor kiezen om in één van onze Blokker-winkels een product van EKO te kopen. Om er direct achter te komen of het artikel daadwerkelijk op voorraad is, moet je even bij de voorraadstatus van het product in onze webshop kijken. Verder hebben sommige klanten beoordelingen achtergelaten in onze webshop van de EKO-producten die zij kochten. Zo zie je meteen of het een slimme keuze is om het door jou gewenste artikel te bestellen. Je bestelt het vervolgens gemakkelijk in onze webshop. Vul je adresgegevens in en betaal je aankoop direct online. Wij bezorgen je EKO-product daarna zo snel mogelijk bij je thuis. Ben je na je aankoop toch niet helemaal tevreden? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!