Emerio (86)

Emerio

Emerio is een merk dat een groot aanbod aan huishoudelijke apparaten aanbiedt, waaronder veel apparaten voor in de keuken. Wie weet heb je wel al eens gehoord van de bekende Emerio pizzarette waarmee je heerlijke pizza’s kunt bakken aan tafel. Maar wist je ook dat Emerio bijvoorbeeld ook ventilators of stofzuigers verkoopt? Emerio hecht als merk ook erg veel belang aan duurzaamheid. Zo zijn de materialen van hun producten maar liefst voor 97,5% recycleerbaar!

Keukenapparaten van Emerio

Op zoek naar nieuwe keuken apparatuur? Dan zit je bij Emerio goed! Start je jouw dag met een heerlijke kop thee of koffie? Met jouw Emerio waterkoker of koffiezetapparaat is dit zo gepiept! Bekijk eens de Emerio waterkoker WK-111081.1, een retro waterkoker met een fluitketeldesign. Of houd je eerder van een gezonde smoothie? Haal dan wat vers fruit en blend deze in de Emerio blender. Deze professionele blender is heel krachtig en kan zelfs granen vermalen en ijs crushen!

Emerio biedt ook keukenapparaten aan waarmee je de lunch of het diner kunt bereiden. Zo kun je je vlees in minuten perfect gaar bakken op de bakplaat. Serveer je daarbij een portie patat? Dan heeft Emerio niet alleen friteuses, maar ook airfryers voor jou! Met een Emerio Smart Fryer kun je niet alleen frituren, maar ook grillen, bakken en braden. Bekijk zeker eens de Emerio heteluchtfriteuse Family Smart Fryer XXL met een inhoud van 1400 gram of 5,2 liter! Zo zie je maar, Emerio heeft een groot aanbod. Nog op zoek naar andere keukenartikelen zoals een melkopschuimer of keukendoeken? Bekijk alles op het gebied van koken en bakken.

De pizzarette van Emerio

Het bekendste apparaat van Emerio is waarschijnlijk de pizzarette. Op de Emerio Pizzarette Classic bak je heerlijke pizza’s, gewoon aan tafel! Deze zes-persoons pizzarette heeft een handgemaakte terracotta koepel en een bakplaat met een anti-aanbaklaag. Dankzij de bakplaat zijn pizza’s sneller klaar; gemiddeld in zo’n zeven minuten! Ga jij voor een pizza margherita of maak je een eigen creatie? Door het succes van de Emerio pizzarette bracht het merk nog enkele andere pizza ovens uit zoals de pizzarette Stone, de pizzarette Coultouch en de pizzarette Stone Keep Warm.

Andere producten van Emerio

Niet iedereen weet dat Emerio meer verkoopt dan enkel keukenspullen. Zo heeft het merk een heel assortiment ventilators en ventilatorkachels. Emerio verkoopt eveneens stofzuigers, luchtbevochtigers en zelfs radiators!

Service van Blokker

Bestel je iets bij Blokker.nl? Dan heb je snelle levering en gratis verzending bij bestellingen vanaf €40,-. En indien je vóór 22.00 uur bestelt, dan geldt bij veel producten dat je het bestelde morgen al in huis hebt. Indien je vragen hebt over onze service, dan verwijzen we je graag door naar onze veelgestelde vragen.