Gardena (426)

Gardena

Je kent het merk Gardena wel, toch? Alles wat je maar kunt bedenken voor in je tuin, hebben we bij Blokker van Gardena. In ons assortiment hebben we honderden verschillende producten van dit merk opgenomen. Of je nu zoekt naar tuinsproeiers, snoeischaren, wandslangboxen, tuinslangen of heggenscharen: Gardena biedt je altijd topkwaliteit. Weet je welk product je wilt kopen? Bestel dan direct online in onze webshop. Wij bezorgen jouw nieuwe Gardena-product gratis bij je thuis als de bestelwaarde minimaal € 40,- is. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan heb je morgen je bestelling al in huis!

Altijd kwaliteit dankzij Gardena

Kies je voor Gardena, dan kies je voor diverse voordelen. De belangrijkste daarvan is dat je altijd kunt rekenen op kwaliteit. Gardena is zeker niet het duurste merk, maar het biedt wel de beste prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast heb je altijd volop keuze. Een zwenksproeier nodig? Die is er in verschillende soorten. Net als een wandslangbox en vele andere tuinproducten. Selecteer aan de linkerkant van de pagina op het aantal beoordelingssterren dat het product minimaal moet hebben voor je. Ook het materiaal, de kleur en de gewenste prijs van het product kun je hier selecteren. Zo vind je vanzelf het Gardena-product dat bij jou past.

Bestel direct online bij Blokker

In één van onze winkels kun je natuurlijk een deel van het Gardena-assortiment bekijken. Check daarvoor de winkelvoorraad in de dichtstbijzijnde Blokker-winkel. Direct online bestellen gaat nog sneller. Jouw wensen en de beoordelingen in onze webshop zijn daarvoor het uitgangspunt. Kies je product, betaal online en wij bezorgen hem zo snel mogelijk bij je thuis. Ben je na aankoop toch niet tevreden met je product? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!