Hailo (37)

Hailo

Op de website van Blokker kun je terecht voor verschillende Hailo-artikelen. Het merk Hailo levert huishoudelijke producten, zoals inbouwprullenbakken en huishoudtrappen. Ben je op zoek naar een van dit soort producten? Neem dan rustig een kijkje in ons online assortiment. Als je een artikel dat je aanspreekt hebt gevonden, bestel je het direct online zodat wij jouw nieuwe Hailo-product gratis bij je thuis leveren. De bestelwaarde moet dan wel minimaal € 40,- zijn. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan heb je morgen je aankoop al in huis!

Wat voor Hailo-product zoek je?

We hadden het al aangegeven: de producten van Hailo die we online bij Blokker verkopen vallen uiteen in huishoudtrappen en inbouwprullenbakken. Zoals je van Blokker gewend bent, zijn de producten die we leveren altijd voorzien van een goede prijs/kwaliteitverhouding. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de beoordelingen van klanten die je voorgingen. Pas aan de linkerkant van de pagina het filter toe zodat je het door jou minimale aantal gewenste sterren kunt aangeven. Ook de prijs die je maximaal wilt betalen en bijvoorbeeld de kleur, geef je hier gemakkelijk aan. Zo kom je vanzelf op het Hailo-product uit dat het beste bij jouw eisen en wensen past.

Bestel je Hailo-spullen in onze webshop

In een fysieke Blokker-winkel kun je de producten van Hailo natuurlijk nog wat meer in detail zien. Het is dan handig om vooraf even de voorraad van de voor jou dichtstbijzijnde winkel online te checken. Zo weet je zeker of het product waar je oog op gevallen is bij ons nog op voorraad is. Overigens kiezen de meeste mensen er vaak voor om direct online te bestellen, zodat ze helemaal niet de deur uit hoeven. Wil je dat ook doen? Plaats dan je bestelling, reken online af en wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Ben je achteraf toch niet helemaal tevreden met je Hailo-product? Dan kun je jouw aankoop gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!