Hasbro (228)

Hasbro

Vind jij het ook zo leuk om in je vrije tijd spelletjes te spelen? Dan ligt er vast wel een spel van Hasbro in de kast. Hasbro is een Amerikaanse spel- en speelgoedfabrikant. Is de naam nog niet helemaal bekend? Dan ken je het wellicht wel van het populaire bordspel Monopoly Classic. Volgens het Guinness Book of World Records is Monopoly het meest verkochte bordspel ter wereld. Ontdek de leukste spellen van Hasbro Gaming bij Blokker.nl!

Over Hasbro

Hasbro is de grootste producent van bordspellen ter wereld en brengt deze op de markt via diverse dochterbedrijven, zoals Parker Brothers en Milton Bradley (MB). Bekende bordspellen zijn onder andere Cluedo, Dokter Bibber, Risk, Scrabble en Trivial Pursuit Classic. Hasbro is over de hele wereld actief en heeft als doel om de beste speelervaring te creëren. Jongens en meisjes, jong en oud: ieder mens maak je gelukkig met het speelgoed van Hasbro.

Hasbro bordspellen

De bordspellen van Hasbro zijn al jarenlang populair bij jong en oud. Met klassieke familiespellen, zoals Cluedo, Levensweg, Risk, Pie Face, Vier op ‘n Rij, Zeeslag en Pac-Man zijn veel kinderen opgegroeid. Een spel zoals Monopoly is een echte klassieker, maar is ondertussen al in veel uitvoeringen uitgebracht. Leer omgaan met geld met Monopoly Extreem Bankieren en lach je rijk. Of haal een echte collectors edition in huis met Monopoly Game of Thrones. En voor de kleintjes is er natuurlijk Monopoly Junior. Hasbro laat met alle nieuwe versies zien dat Monopoly na al die jaren nog altijd het leukste bordspel is!

Hasbro speelgoed

Naast de leuke bordspellen van Hasbro ben je bij het merk ook aan het juiste adres voor speelgoed. Het Hasbro speelgoed aanbod is ontzettend ruim, met onder andere knutselspullen, speelfiguren en knuffels. De afgelopen jaren zijn de collecties van Nerf bij jonge kinderen ontzettend populair. Met speelgoed zoals de NERF Nitro speedloop en NERF N-Strike Elite Disruptor blaster hebben kinderen nog uren speelplezier. Daarnaast biedt Hasbro speelgoed aan met bekende figuren, zoals My Little Pony, Disney Frozen en Star Wars.

Voor de allerkleinste kinderen is er het bekende speelgoed van Play-Doh. Met het Play-Doh Plus variatie pakket kunnen peuters en kleuters de mooiste creaties maken.

Wat het speelgoed van Hasbro ook aantrekkelijk maakt, is dat het merk veel waarde hecht aan maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bij Hasbro kun je altijd rekenen op veilig, kwalitatief speelgoed!

Service van Blokker

Urenlang vermaak met het speelgoed van Hasbro! Wil je de spellen of het speelgoed van Hasbro kopen? Dan ben je bij Blokker.nl aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment Hasbro aan, daarmee kunnen jong en oud zich nog lang vermaken.

Bij Blokker profiteer je van gratis verzending bij bestellingen vanaf €30,-. Daarnaast kun je ook een snelle levering rekenen, want bij veel producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis. Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.