Herman den Blijker (46)

De keukenlijn van chefkok Herman den Blijker

Hij staat bekend als één van de beste koks in Nederland en is regelmatig te zien op televisie. Daarnaast presenteert hij programma’s zoals Herrie in de keuken, The Taste en Herman zoekt Chef. We hebben het hier over niemand anders dan Herman den Blijker. Door Hermans passie voor koken heeft hij samen met Blokker een keukenlijn ontworpen, zodat iedereen aan de slag kan zoals den Blijker.

De geschiedenis van chefkok Herman den Blijker

Vanaf jongs af aan wist Herman dat zijn toekomst in de keuken lag. Toen hij 19 werd vertrok hij naar Frankrijk om zijn kennis te verbreden. Herman kwam terug met een dosis aan ervaring die hij maar al te graag wilde toepassen in de Nederlandse keuken. Toen hij terugkwam in Nederland ontmoette hij zijn zakenpartner David Crouwel, waarmee hij diverse restaurants opende. Namen zoals De Engel, Las Palmas, Zeezout en Herrie komen niemand onbekend voor. Begin 2019 opende hij een nieuwe tent genaamd ‘Restaurant Goud’. Dit heeft hij samen gerealiseerd met zijn zakenpartner Nick de Kousemaeker. Voorheen was het restaurant van Francois Geurds, FG Bistro hier gevestigd.

Herman’s serviesset

Herman en Blokker hebben een uitgebreid assortiment servies ontworpen. Door het harde aardewerk in combinatie met de toepassing van ‘reactief’ glazuur heeft het servies een mooie warme kleur. Door de grijze tinten krijgt het servies een robuuste uitstraling, precies zoals Herman voor ogen had. De Herman den Blijker servies sets bestaan uit grote en kleine borden, bekers en grote en kleine kommen. Daarnaast zijn er losse Herman den Blijker borden, zoals een mooi Herman den Blijker ontbijtbord waar je vleeswaren of brood op kunt leggen.

Moderne pannen

Pannen, ze zijn niet weg te denken uit de keuken en maken jouw eten tot een heerlijk culinair hoogstandje. Je hebt steelpannen, maar ook kookpannen. Herman gaat voor pannen van goede kwaliteit. Doordat de Herman den Blijker koekenpan gemaakt is van aluminium inclusief een roestvrijstalen bodem, is hij zwaarder dan een gemiddeld andere pan. Daarnaast zit er een professionele anti-aanbaklaag op de bodem waardoor jouw aardappeltjes niet meer zullen aanpakken. De pannen zijn zwart van kleur waardoor zij matchen met het Herman den Blijker servies. Tevens geeft deze kleur een stoere uitstraling.

Vlijmscherpe messen

Verse, niet-voorgesneden producten, wie houdt er niet van? Wanneer je niet-voorgesneden producten koopt ben je genoodzaakt om een messenblok met een mooie messenset in huis te hebben. Herman’s keukenset heeft acht vlijmscherpe messen waarmee je alle ingrediënten binnen no-time in kleine stukjes hebt gesneden. Door het lichte carbon in combinatie met het robuuste roestvrij staal zijn de messen enorm sterk en gaan zij jarenlang mee. Daarnaast hebben de Herman den Blijker messen een ergonomisch handvat waardoor ze soepel in de hand liggen.

Herman den Blijker Accessoires

Zonder snijplank kun je niet goed snijden en zonder digitale vleesthermometer weet je niet wanneer de biefstuk gaar is. Herman’s collectie bevat verschillende accessoires die goed aansluiten bij de rest van de producten. Zo is er een elegante Herman den Blijker elektrische zout en pepermolen waarmee je groentes perfect op smaakt brengt. En vergeet vooral deHerman den Blijker handrasp niet om de kaas over de pasta te kunnen raspen. Oja en als allerlaatste, de mat zwarte keramische ovenschalen, die mogen zeker niet ontbreken in jouw keuken.

Service van Blokker

Wil jij net als Herman koken als een echte chefkok? Daar kan Blokker jouw een handje bij helpen. Herman den Blijker messen kopen of Herman den Blijker servies kopen doe je snel en gemakkelijk op Blokker.nl! Heb je vragen over onze service? Bekijk onze veelgestelde vragen.