Intex (514)

Intex

Altijd heerlijk als de zon weer gaat schijnen. Lekker met zijn allen genieten in de tuin van het mooie weer. Maar als het echt warm wordt, verlangen we vaak ook snel weer naar wat extra verkoeling. Met een van de vele zwembadproducten van Intex is dat gelukkig snel geregeld. Of je nu op zoek bent naar een zwembad, een speelgoedluchtbed of opblaasfiguren: in de webshop van Blokker heb je een ruime keuze. Kies op je gemak de zwembadartikelen die je nodig hebt en bestel ze heel gemakkelijk online. Voor je het weet beleef je urenlang waterplezier met de rest van het gezin in de tuin. Wij bezorgen je aankopen gratis bij je thuis als de bestelwaarde minimaal € 40,- is. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan heb je morgen je bestelling al in huis!

Naar welk waterproduct van Intex ben je op zoek?

Met de zwembadproducten van Intex kun je alle kanten op. Weet je al naar wat voor product je precies op zoek bent? Wil je een zwembad in de tuin plaatsen of zoek je naar producten om je zwembad schoon te houden en te reinigen? Of gaat het juist om items die je in het water kunt gebruiken zoals luchtbedden, zwembanden en opblaasfiguren? Als je zeker wilt weten dat het uiteindelijke Intex-product past bij de door jou gestelde wensen en eisen, maak dan vooraf online een voorselectie. Je selecteert dan links op de pagina via een filter waar je specifiek naar op zoek bent en geeft zaken aan zoals de prijs, het gewenste materiaal en de kleur. Handig toch?

Intex-artikelen direct online bestellen

Misschien dat er in een van onze Blokker-winkels wel een Intex-artikel te vinden is dat je direct mee kunt nemen. Check vooraf dan wel even online de winkelvoorraad van jouw dichtstbijzijnde winkel. Direct bestellen via onze webshop werkt meestal het beste. De online beoordelingen van andere klanten helpen je namelijk ook bij het bepalen van je keuze. Kies je Intex- product, vul je adresgegevens in en betaal gemakkelijk online. Wij bezorgen daarna je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis. Ben je achteraf toch niet helemaal tevreden? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!