Inventum (86)

Inventum

Al sinds 1908 is Inventum fabrikant van elektrische apparaten. Dit Nederlandse bedrijf staat voor constante kwaliteit en liefde voor producten met een stekker. Het is niet raar dat ruim 110 jaar later dit merk nog steeds huishoudelijke apparaten produceert die in ieder huishouden terug zijn te vinden. Bestel jij voor 22.00 uur? Dan heb je morgen als je Inventum apparaat in huis! En bij een bestelling boven de €30,- krijg je van ons een gratis verzending.

Het assortiment van Inventum

Wil je graag kwaliteit in huis halen, dan ga je voor Inventum huishoudelijke apparaten. Het brede assortiment huishoudelijke apparaten bestaat uit onder andere de Inventum Hetelucht Over met Draaispit, Inventum Elektrische Onderdeken, Inventum Broodbakmachine BM55, Inventum Elektrische Deken en de Inventum Inductie Kookplaat. Meestal wordt er vanuit gegaan dat Inventum alleen kleine huishoudelijke apparaten in het assortiment heeft. Maar dat is niet waar, ook voor Inventum vaatwassers kun je bij ons terecht. Hierdoor kun je je hele woning voorzien van de hoge kwaliteit die Inventum al sinds 1908 produceert.

Service van Blokker

Inventum kopen? Dat doe je op Blokker.nl! Van een Inventum broodbakmachine tot een Inventum éénpersoons elektrische onderdeken. Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis! En bij een bestelling vanaf €30,- krijg je van ons een gratis verzending. Hierdoor heb je snel en gemakkelijk je Inventum combimagnetron, Inventum melkopschuimer, Inventum weegschaal of Inventum koelkast in huis! Heb je vragen over onze service? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice!