Iris (39)

Iris

Ben je op zoek naar opbergboxen, dan kies je voor Iris! De opbergboxen van Iris zijn perfect voor in de garage, kinderkamers of voor op zolder. Naast Iris opbergboxen zijn er ook Iris ladekasten en Iris schoenenboxen. Opbergruimte nodig? Iris heeft de oplossing! Voor 22.00 uur besteld, vaak morgen al in huis.

Opbergen met Iris

Een geordend en opgeruimd huis geeft rust. Iedereen heeft wel spullen die opgeborgen kunnen worden. Oude studieboeken, kleurplaten, winterkleding als het zomer is en zomerkleding als het winter is. Een Iris storage box biedt de perfecte oplossingen in opbergen. De opbergboxen range van Iris is geschikt voor hobbymateriaal, winterjassen, gordijnen en raamdecoratie. Om maar een paar soorten spullen te noemen die je zou kunnen opbergen. Je kunt dit doen in boxen van transparant materiaal, maar we verkopen ook zwarte boxen.

Heb je een groot huishouden met jonge kinderen? Door ze te leren om hun eigen spullen op te ruimen heb jij minder werk aan het einde van de dag. Koop verschillende maten Iris clearbox opbergboxen, zoals de Iris Clearbox 70 liter of de Iris Clearbox 50 liter, en label de boxen. Eentje is bijvoorbeeld voor knuffels en de andere voor boekjes. Hierdoor struikel je ‘s avonds niet over het speelgoed en kun je van opruimen een spelletje maken.

Service van Blokker

Iris transparante opbergboxen kopen? Met de storage boxen wordt opruimen een fluitje van een cent. Ook zijn de Iris handybox opbergboxen erg handig als je gaat verhuizen of om al je huishoudelijke artikelen op te bergen. Op Blokker.nl koop je gemakkelijk het juiste formaat Iris opbergboxen. Daarnaast kun je veilig betalen met bekende betaalmethodes als iDeal. En voor 22.00 uur besteld, vaak morgen al in huis!

Op zoek naar andere opbergers en opbergboxen van andere merken? Bekijk ons grote assortiment op Blokker.nl!