Janneke Brinkman (1)

Janneke Brinkman

Janneke Brinkman-Salentijn is één van de bekendste illustratoren van Nederland. Haar specialiteit is botanisch schilderen. Ze wordt geïnspireerd door de natuur. De heldere, briljante kleuren van aquarelverf komen terug in haar illustraties van bloemen en planten. Bij Blokker vind je het prachtige Fruit & Flowers servies van Janneke Brinkman. Ontdek ons assortiment!

Over Janneke Brinkman

Janneke Brinkman-Salentijn geeft vorm aan natuurgetrouwe tekeningen van bloemen en planten. Tijdens haar studie Biologie bleek ze al snel enorm veel plezier te beleven aan gedetailleerd tekenen. Al meer dan 25 jaar schildert Janneke Brinkman vol passie de uitbundige kleuren en vormen van bloemen en planten. Ze illustreert onder andere servies, kalenders en agenda’s.

Met haar illustraties wil ze inspireren om te genieten van wat echt is en en de kwetsbaarheid van de bloemen en planten om ons heen. In haar schilderwerk geeft te vorm aan de harmonie en schoonheid van bloemen en planten.

Janneke Brinkman servies

Bij Blokker vind je het prachtige Janneke Brinkman Fruit & Flowers servies. Dit servies is een van de meeste recente werken van Janneke Brinkman. Het Janneke Brinkman servies bestaat uit onder andere borden en kopjes. Op dit servies heeft Janneke Brinkman kleurrijke en gedetailleerde botanische tekeningen gemaakt. In ons assortiment kun je slagen voor onder andere de Janneke Brinkman ovale schaal, Janneke Brinkman petit four en het Janneke Brinkman ontbijtbord.

Service van Blokker

Wil je het prachtige Janneke Brinkman servies kopen? Ontdek dan het Flowers & Fruit servies bij Blokker.nl. Als één van de meeste bekende botanisch kunstenaars is haar schilderwerk enorm gewild.

Bij Blokker kun je rekenen op snelle levering en gratis verzending bij bestellingen vanaf €30,-. Bij veel van onze producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis. Heb je vragen over onze service? Lees dan onze veelgestelde vragen.

Bekijk ook ons andere servies!