Joseph Joseph (252)

Joseph Joseph

Joseph Joseph is een merk dat leuke en kleurrijke producten voor in de keuken en in huis verkoopt. Het merk werd in 2002 opgericht door de tweelingbroers Anthony en Richard Joseph. Joseph Joseph staat bekend om z’n slimme, praktische keukenhulpjes en de verbetering van bestaande producten. Zo werden ze erg bekend door de Index snijplankenset waarmee consumenten net als in een restaurantkeuken aparte planken gebruiken voor vlees, vis en groenten. De Joseph Joseph producten hebben bovendien een mooi design, waardoor ze erg leuk in je huis staan.

Joseph Joseph keukengerei

Joseph Joseph is bij velen vooral bekend om hun keukenspullen. Enkele van hun bekendste artikelen zijn de Joseph Joseph knoflookpers, die ook wel de Joseph Joseph Rocker genoemd wordt, en de Joseph Joseph multi-peel dunschiller. Met deze dunschiller kun je makkelijk oneffenheden in aardappelen verwijderen of gember schillen. Een ander leuk artikel kookgerei is de 6-delige keukenhulpen giftset uit het Joseph Joseph Elevate-assortiment. Vind je dat deze keukenhulpen veel plaats innemen in jouw keukenla? Daar is de Joseph Joseph Elevate Carrousel voor uitgevonden. Aan deze Elevate Carrousel kun je deze keukenhulpen makkelijk ophangen. Ook de Joseph Joseph GoEat collectie behoort tot het bekendste keukengerei. Zo zijn de GoEat bestekset en de lunch- of soepboxen uitermate handig om mee te nemen. Bekijk ook zeker eens de Joseph Joseph messen en de Joseph Joseph messenblokken. Ze zijn van topkwaliteit! En als je een echte keukenprins(es) bent, dan kun je natuurlijk niet zonder digitale keukenweegschaal. De Joseph Joseph Triscale is dan echt wat voor jou! Joseph Joseph snijplanken Heb je een goede snijplank nodig? Dan zit je bij Joseph Joseph goed. De bekendste en best verkochte snijplankenset van het merk is de Joseph Joseph Snijplankenset Index. Dit is de snijplankenset met aparte planken voor onder andere vis en gekookt voedsel. Deze snijplankenset bestaat ook in de versie met index steel, dus met een omhulsel van staal. Er is ook een Plus snijplankenset, waarbij je bij de Index snijplank bijbehorende messen krijgt. Andere bekende Joseph snijplanken zijn de Cut&Carve snijplank en de Chop2Pot snijplank. Deze Joseph Joseph Chop2Pot snijplank kun je opvouwen, waardoor je niet meer knoeit als je bijvoorbeeld groenten in een pan moet laten vallen.

Andere Joseph Joseph-artikelen voor een georganiseerd huis

Een ander ontzettend bekend product van het merk is de Joseph Joseph prullenbak. De Joseph Joseph Intelligent Waste Titan afvalemmer heeft een ingebouwde compressor waardoor je tot drie keer meer afval kunt verzamelen. Behalve het Joseph Joseph Titan-model is ook de Joseph Joseph Totem erg gekend. Wil je jouw keuken nog wat verder organiseren? Dan helpen de gootsteen organisers Joseph Joseph Sinkbase & Sinkbase Plus of de Joseph Joseph Caddy. Ook voor het aanrecht is er een organiser, de Joseph Joseph Surface. En na het afwassen gaan jouw natte keukenartikelen gewoon in het Joseph Joseph afdruiprek: de Joseph Joseph Connect.

Service van Blokker

Organisers of snijplanken nodig? Ontdek het ruime assortiment van Joseph Joseph bij Blokker.nl. Bij bestellingen vanaf €40,- geniet je van gratis verzending. Bovendien geldt bij veel van de producten van Blokker.nl: als je vóór 22.00 uur bestelt, dan heb je de producten morgen in huis. Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.