Karcher (77)

Kärcher

Kärcher is er voor de grondige schoonmaak. Het merk biedt innovatieve producten voor iedere schoonmaakklus, zowel rondom het huis als in huis. Door de kanariegele kleur weten de Kärcher producten ook op te vallen. Met de reinigingsapparaten van Kärcher wordt schoonmaken weer een feestje. Klinkt dat als muziek in de oren? Bekijk dan ons ruime assortiment van Kärcher!

Huishoudelijke producten van Kärcher

In het assortiment van Kärcher vind je diverse schoonmaak oplossingen voor de dagelijkse schoonmaak en de grondige schoonmaak. Eén van de toppers uit het aanbod van Kärcher is de Kärcher Window Vac. De innovatie van de Window Vacs heeft voor een revolutie in de ramenreiniging gezorgd. De originele batterij-aangedreven Window Vac van Kärcher maakt de reiniging veel eenvoudiger en bespaart enorm veel tijd en moeite. Dankzij de elektrische opzuiging van het water behoren vervelende strepen en druppels definitief tot het verleden.

Daarnaast kun je ook met de Kärcher stofzuigers, zoals de stofzuiger VC2 en stofzuiger VC3, snel en eenvoudig stofzuigen. Daardoor houd je tijd over voor andere, veel leukere, dingen.

De beroemde Kärcher hogedrukreiniger

Geeft het jou ook een fijn gevoel als je met een hogedrukreiniger over je vervuilde tegels spuit en ze er vervolgens weer als nieuw uit zien? Dat is het effect dat je krijgt met een Kärcher hogedrukreiniger. De Kärcher hogedrukreiniger is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Dit is afhankelijk van de klus. Voor de lichte reiniging, zoals een fiets, kun je een hogedrukreiniger gebruiken. Bij intensief gebruik of de grondige schoonmaak is een Kärcher hogedrukspuit eerder gewenst. In ons aanbod heb je keuze uit diverse hogedrukreinigers van Kärcher. Wij verkopen onder andere de Kärcher K2, Kärcher K3, Kärcher K5 en Kärcher K7 hogedrukreinigers.

Service van Blokker

Wil een Kärcher hogedrukreiniger of stoomreiniger kopen? Ontdek dan het assortiment van Blokker.nl. In ons assortiment vind je onder andere de Kärcher raamwisser, nat- en droogzuiger, stofzuiger zonder zak en hogedrukreiniger accessoires. Bij Blokker kun je altijd rekenen op een goede service! Zo profiteer je bij bestellingen vanaf €30,- van gratis verzending. En bij veel van onze producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis. Vragen over onze service? Dan verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.