Krups (36)

Krups

Krups is gespecialiseerd in huishoudelijke keukenapparatuur. Bij Blokker verkopen we van Krups bijvoorbeeld diverse eierkokers, mixers en een wafelmaker. Zo kun je op zondagochtend een heerlijk ontbijtje maken met een gekookt eitje, pannenkoeken of misschien wel twee verrukkelijke Belgische wafels. Maar misschien nog wel het belangrijkste bij het ontbijt: een lekker kopje koffie. Ook daarvoor kun je bij Krups terecht. Bij Blokker hebben een groot assortiment aan Krups koffiemachines.

Krups espressomachines

Krups heeft een groot aantal type koffiemachines, dus de keuze is groot. Zo kun je gaan voor Krups espresso maar ook voor een ‘normaal’ Krups koffiezetapparaat. Of je nu van een sterk bakje koffie houdt of van cappuccino, Krups koffie heeft voor iedere smaak wat wils. Afhankelijk van het type koffie dat je graag drinkt, hebben we een aantal tips voor je. Hou je van espresso? Dan kun je gaan voor de Krups espressomachine XP5620. Deze professionele, handmatige espressomachine heeft een 15 bar pompdruksysteem en gepatenteerd Tamping System, zodat de koffie extra stevig aandrukt wordt. De machine is geschikt voor gemalen koffie (koffiebonen machine), alle soorten pads en ESE-servings. Ook de espressoautomaat Krups EA8150 is een aanrader. Dankzij de geheugenfunctie van deze Krups koffiemachine heb je met slechts één druk op de knop altijd jouw favoriete kopje koffie. Wil je een kleiner apparaat voor je espresso? Ga dan voor de nespresso machine: Krups nespresso Essenza Mini XN1108.

Ons assortiment aan Krups koffiemachines

Mocht je niet zo’n fan zijn van espresso, dan verkopen we uiteraard nog genoeg andere koffiemachines van Krups. Zo heeft het koffiezetapparaat Krups EA891C Quattro Force Evidence Metal ook cappuccino’s en latte macchiato’s als specialiteit. Het type koffievulling van dit koffiezetapparaat: bonen. Het aantal kopjes per zetbeurt: 2. En het apparaat heeft een dubbele cappuccino functie. Als je graag een wat kleiner apparaat in de keuken wilt is de koffiemachine Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Genio 2 KP160T - titanium een goede optie. Het apparaat heeft een mooi design en is ook in het zwart verkrijgbaar. En met deze machine kun je dankzij de vele soorten Dolce Gusto-capsules (die gewoon in de supermarkt te koop zijn), alle soorten koffie makkelijk maken. Andere veelgekochte koffiemachines van Krups bij Blokker zijn: espresso apparaat Krups XP3440, Krups expert & milk xn6018 en Krups ea8918.

Service van Blokker

Als je een mooi koffiezetapparaat in ons assortiment ziet, dan kun je deze gemakkelijk online bestellen. Er geldt een gratis verzending vanaf €30,-. Past de machine toch niet zo goed bij jouw keuken? Dan kun je deze altijd retourneren. Er geldt een bedenktijd van 30 dagen.

Heb je nog vragen over onze service? Dan verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.