Kurio (11)

Kurio

Kurio, het merk wat bekend is van de Kurio kindertablet, is een veel verkocht merk bij Blokker. Naast kindertablets maakt Kurio ook handige accessoires voor de kindertablet, zoals kinderkoptelefoons en handige beschermtassen. Bij Blokker vind je de Kurio producten die jij zoekt. Kurio kindertablets zijn leerzaam en vermaken jouw kind voor uren. Bekijk ons assortiment en laat je inspireren.

Kurio kindertablet

De kindertablet van Kurio is herkenbaar aan de kleurrijke beschermhoes. Kurio levert een flitsende blauwe of roze hoes mee met de tablet. De kleur maakt het voor kinderen natuurlijk super leuk en vrolijk, maar is ook de hoes zelf is ook erg functioneel. De rubberen hoes beschermt de tablet tegen vallen en stoten. De kids tablets van Kurio zijn daarom super geschikt voor kinderen.

Ga bijvoorbeeld voor de Kurio TAB connect. Deze veiligst en best geteste kindertabelt is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De tablet is speciaal voor kinderen ontworpen. Zo is de Kurio kindertablet voorzien van BLue Light Protection, wat goed is voor de ogen van jouw kind. Daarnaast is de kinder tablet spatwater proof en voorgeprogrammeerd met kindvriendelijke content. De tablet heeft een wifi connectie, camera, SD kaart poort, beschermende bumper en batterij die lang meegaat.

Een tablet voor kinderen heeft zo z'n voor en nadelen. Er zijn talloze leuke en leerzame spellen voor de tablet waarmee je kind beter leert analyseren, rekenen en puzzelen. Daarnaast zorgen eindeloos veel clips en filmpjes voor vermaak. Daarmee kunnen tablets zorgen voor een rustmoment op een dag, zowel voor kind als ouder. Maar als je kind teveel op een tablet zit kan het er voor zorgen dat jouw kind minder beweegt en minder van het echte leven meemaakt. Zorg er daarom voor dat jouw kind naast een tablet ook leuk buitenspeelgoed, spelletjes en puzzels heeft.

Service van Blokker

Wil je Kurio producten kopen? Dat doe je natuurlijk bij Blokker. Bij Blokker profiteer je van snelle levering en gratis verzending van bestellingen van €30,- en hoger. Heb jij nog vragen over de service van Blokker? Neem dan een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina. Bestel jouw Kurio producten vandaag nog online en ontvang ze, indien op voorraad, morgen in huis!